logo

4 зодии обречени на щастие и пари през 2022 година

4 зодии обречени на щастие и пари през 2022 година

Астролози казват, че представителите на тези знаци са омагьосани за радост, ще им върви жестоко

Астролога Светлана Драган е една от най-добрите в професията си. Нейните прогнози винаги са много тачени заради голямата им точност. 

Павел Глоба: Тези зодиите ще се радват на невиждан късмет през ноември

Към днешна дата тя е готова с част от прогнозата си за 2022 година. Драган разкрива кои зодии ще са обречени на успех през следващите 365 дни. Според нея те просто ще са като омагьосани и всичко ще им се получава.

Павел Глоба: 3 зодии ще се радват на финансов успех до края на годината

Астроложката посочва и какво може да спъне всяка една от тези зодии по пътя към успеха.

Астролог посочи 10 неща, които всеки трябва да направи преди 5 ноември, за да му потръгне в живота

Необузданите и страстни Овни имат всички шансове да изживеят 2022 г. като приказка. Те ще имат късмет в професионален план, отваряйки нови хоризонти. Най-предприемчивите и креативни ще се сблъскат със значително увеличение на заплатата.

Положителни промени ще настъпят и в отношенията с близки, с които са възможни уникални пътувания. Звездите предупреждават, че Овните няма да се радват на всички предимства и благинки, ако не започнат да се вслушват в другите.

Неземно щастие ще сполети тези 3 зодии до края на годината

За да е щастлив през 2022 година Телецът трябва само да продължи напред. Тогава годината ще донесе много приятни промени. Представителите на този знак най-накрая ще могат да прекратят отношения, които не им носят радост и да сменят професията с някоя по-успешна.

Възможни са големи сделки, които трябва да бъдат внимателно обмислени, за да бъдат успешни. Също така звездите съветват Телците да не се страхуват да рискуват. 

Павел Глоба: 3 зодии ще минат през ада през ноември

За Раците следващата година обещава много ярки емоции, впечатления и промени. Новите запознанства ще се превърнат в добри възможности. А романите ще ви помогнат да разберете себе си, дори и да се окажат мимолетни.

Звездите предупреждават, че не трябва да поемате отговорности, ако имате съмнения, че няма да можете да се справите или да издържите на думата си. Важно е да се поддържате в добра форма. 

Везните през 2022 година не трябва да се отпускат, а това е им се отплати с много положителни емоции и метаморфози. Представителите на този знак ще могат да се преместят в нов дом, да сменят професията и да създадат много полезни контакти, които ще повлияят на кариерата им.

В същото време най-голям късмет ще имат Везните, които са отворени към нови неща, активни са и гледат творчески на света. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Д.ИВАНОВА

Д.ИВАНОВА 02.01.2022 23:35

Колко още бустерни дози от препарата ни очакват през 2022 година и на какъв интервал-месечни,седмични или ежедневни