Астролози разкриха кои са късметлийските месеци за всички зодията

Астролози разкриха кои са късметлийските месеци за всички зодията

Някои знаци ще имат изключително успешна и щастлива година, която ще засенчи проблемите от миналата

Изминалата 2019 година година бе изключително трудна за някои представители на зодиака. Оказва се, че късметът ще се усмихне на някои от тях през 2020 и те ще бъдат изключително щастливи и доволни. 

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време споделихме думите на астролога Павел Глоба, че три зодии ще срещнат любовта през март месец.

Сега обаче астролозите категорично заявиха, че тази година ще бъде най-благополучна за представителите на Дева, Риби и Рак.

Те разказаха за какво трябва да се подготвят за всички знаци на зодиака през 2020 г.

Ето кои са късметлийските ви месеци според зодията:

Овен
Април ще бъде най-щастливият месец за Овен през 2020 г., така че правилно планирайте важните неща. Май и юли ще бъдат успешни. Няма да ви е лесно през август и октомври, а септември ще е най-труден.

Телец
2020 г. ще бъде по-добра от 2019 г. Април ще бъде най-успешният, юни и юли ще бъдат благоприятни, дисхармонията ви очаква през февруари и март. Но ноември ще бъде много лош и трябва да внимавате най-много тогава. Всяка грешка може да бъде фатална. 

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Близнаци
Най-добрият месец за Близнаци е август. Февруари и май ще бъдат добри, януари и октомври няма да са много добри. Април е много лош.

Рак
Най-доброто за Раците ще бъде юли. Септември и ноември ще бъдат успешни, март и април не са много успешни, януари ще бъде кошмар.

5-те най-романтични зодиакални знака

Лъв
Най-успешният месец за Лъва ще бъде ноември, най-лошият - април. Разчитайте на късмета през август и септември, внимавайте през юли и октомври.

Дева
Добра година за Девите. Септември ще бъде най-добрият, юли, октомври и ноември също ще бъдат успешни. През февруари ще трябва да стиснете зъби, но май ще бъде най-лош. 

Везни
Ще хванете късмета за опашката през декември, но през март той ще ви обърне гръб. Януари и октомври ще бъдат добри месеци, февруари и юли - не чак толкова.

Внимание, дами! Бягайте от тези 3 зодии, ще опустошат сърцето ви

Скорпион
Ноември ще бъде най-добрият, август - най-лошият. Март и октомври ще бъдат успешни, не много успешни - април, юли, септември.

Стрелец
Късметът на Стрелец ще се усмихне през декември. Септември и октомври ще бъдат благоприятни. Януари и март няма да са много добри, а юни ще бъде най-негативният.

Козирог
Ако март е успешен и пълен с радост, тогава септември е неговата противоположност. Януари и февруари ще бъдат добри, не особено успешни - юли и август..

Не влизайте в конфликт с тези 5 зодии за нищо на света!

Водолей
Февруари ще бъде най-щастливият за вас, а ноември най-негативният. Всичко ще бъде наред през март и април, не толкова през август и декември.

Риби
Най-успешният месец за представителите на тази зодия ще бъде март. Най-негативният е декември. Нещата ще вървят добре през февруари и юли, но септември и ноември ще бъдат трудни. /  jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

euromebel

euromebel 28.02.2020 14:52

мебели по поръчка https://euromebel.com/