5-те най-романтични зодиакални знака

5-те най-романтични зодиакални знака

Тези 5 зодиакални знака са толкова романтични, че никога няма да те оставят да бъдеш равнодушна.

Рак

Мъжът Рак може да се нарече покорител на женските сърца. Той излъчва топлина и обаяние, с което очарова представителките на нежния пол и ги кара да влязат в битка за сърцето му. Ако мъж Рак те покани на среща, в никакъв случай не отказвай. Повярвай, това ще бъде незабравимо преживяване и непременно ще се почувстваш героиня от романтичен филм.

В началото на запознанството ви мъжът Рак може да ти се стори много срамежлив, но не бързай да зачеркваш новия си приятел. Възможно е точно той да те направи истински щастлива.

Именно чувствителният и внимателен Рак ще ти даде блузата си, ако ти е студено, ще ти подарява красиви цветя и ще ти носи кафе в леглото.

Ракът никога няма да си позволи да се държи с теб грубо, дори и да си направила нещо много лошо.

Елементът вода е направил представителите на този знак много добри и хора, които не могат да бъдат безразлични. Ако в обкръжението ти има човек, роден под знака на зодия Рак, който ти обръща внимание, трябва много внимателно да се вгледаш в него.

Везни

Мъжете Везни са истински романтици. Ако в теб е влюбен представител на този знак, може да си уверена на 100%, че животът ти ще се превърне в истински празник.

Везните са надарени по природа с прекрасен вкус, който се проявява във всичко – от гардероба до избора на подарък. Мъжете Везни са много темпераментни и само за една нощ могат да прочетат няколко от любимите ти книги, за да направят срещите си с теб незабравими и ярки.

Близнаци

Запознанството си с Близнаци ще те пренесе в света на незабравимите приключения. Представителите на този знак винаги са пълни с оптимизъм и жадуват за експерименти. Мъжът Близнаци може да ти предложи да скочиш с бънджи или да се гмуркаш с акваланг. Този истински фен на екстремните преживявания може да ти даде най-незабравимата романтична ваканция.

Ако си много активна и смела, в никакъв случай не пропускай сродната си душа. Трябва обаче да знаеш, че много често в главите на Близнаците се въртят побъркани идеи, и ако си готова да ги приемеш, то тогава мъжът Близнаци е това, от което се нуждаеш.

Стрелец

Огненият Стрелец е романтичен заради безграничната си любов към природата. Той може да те покани да се разходите с лодка или да ти предложи почивка в планината и спане на палатки. Много от мъжете Стрелец имат голям творчески потенциал, затова не се изненадвай, когато те засипе с твои портрети или десетки стихотворения.

Трябва да знаеш, че понякога мъжът Стрелец е егоист и предпочита флирта пред дългите отношения, но ако е разбрал, че за него си единствена, трябва да си сигурна, че ще те носи на ръце.

Дева

Можем да наречем Девите истински джентълмени. Те не са толкова изобретателни, колкото представителите на другите зодии, но това не е толкова голяма драма. Когато се влюби, мъжът Дева всеки ден ще изпраща на своята избраница мили картички. За среща непременно ще заложи на класически костюм, а в ръцете си ще носи букет от бели или червени рози.

Мъжът Дева е склонен към всякакви жестове и още на първата среща ще те покани в скъп ресторант и ще те накара да си поръчаш от всичко, което пожелаеш./jenata.blitz.bg

Коментирай