logo

Бягайте далеч от тези три зодии!

Бягайте далеч от тези три зодии!

Те изобщо не знаят как да обичат

Не всички хора се характеризират с искрено изразяване на чувствата. Нещо повече, това качество зависи много от зодиакалната група, към която принадлежи този или онзи човек.

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Професионални астролози са уверени, че отделните признаци на зодиака не могат да обичат изобщо. 

Ако сънувате, че правите секс това означава, че… (СНИМКИ 18+)

И така, излезе, че има „черен списък” със зодии, които изобщо не умеят да обичат.

Близнаци
Представители на този знак могат да говорят красиво за любовта, без изобщо да усещат това чувство. Може дори да се каже, че любовта към Близнаците всъщност не е от значение. Не е изненадващо, че те се възползват от това възвишено чувство. Този знак не търси начини за това как да си направи свое семейство. И ако Близнаците решат на нов етап в живота си, то това става само при определени условия. Заслужава да се отбележи, че Близнаците не искат да работят за подобряване на отношенията с половинката си. Създаването на хармония в семейството чрез твърд умствен труд очевидно не е техният начин. Искате ли да изпитате цялата гама невероятни любовни преживявания? Охладете страстта си, ако имате връзка с Близнак. Този знак просто няма да може да задоволи желанието ви.

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Водолей
Те са признати за ценители на любовните отношения без никакви сериозни задължения. Разбира се, представители на тази зодиакална група ще могат да заемат сериозни позиции в трудна житейска ситуация, но бързо ще загубят настроението си в дългосрочен план. Ако имате любовна връзка с Водолей, тогава със сигурност ще срещнете лавина от горяща страст и романтика. Имайте предвид обаче, че този период ще приключи бързо. Водолей трябва да преодолее нагоните си. Не забравяйте, че всяка стагнация за представители на този знак е най-истинското мъчение. Между другото, Водолей е изключително груб и прекъсва връзките си по възможно най-грубия начин. 

Ето защо различните зодии изневеряват!

Скорпион
Този знак е известен със своята хитрост и жестокост. Ето защо Скорпионите по-скоро пренебрегват проблемите на други хора и мислят само за себе си. В допълнение, представители на този знак са известни със своята непредсказуемост. Настроението им се променя със скоростта на светлината! Днес Скорпион може да бъде забавен и готин, но утре забавлението му бързо ще се превърне в агресия. Като цяло съжителството с този знак не е лесно. Ако искате истински да обичате Скорпион, тогава трябва да натрупате изключителна издръжливост и търпимост към всичко, което той прави и не прави. Не искаш ли да правиш такива жертви? Тогава не си заслужава да се впускате във връзка със Скорпион. Винаги ще бъдете разочаровани. Не забравяйте, че всички Скорпиони са сложни личности, които често не бързат да демонстрират чувствата си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай