logo

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Пазете се от тях, че ако попаднете на мушката им животът ви ще се превърне в кошмар

Някои зодиакални знаци могат да действат толкова токсично върху вас, че да се чувствате морално и емоционално изтощени. Те винаги търсят начин да присъстват във вашия живот и да правят опити да ви контролират. Нещо повече, такива хора се чувстват доволни, когато ви носят емоционален дискомфорт и следят реакцията ви.

Емоционалните вампири не ви позволяват да растете като човек и да ви унищожи с постоянната си негативност. Когато сте близо до тях, вие се чувствате несигурни и дори откровено лоши заради токсичната атмосфера, която създават около вас. 

Единственият изход е да се установят твърди граници при контакт с тях. 

Но бъдете особено внимателни с тези три зодии, тъй като те са най-големите енергийни вампири.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме кои са най-злите зодии, а също така и кои са най-лошите и подли зодии.

Освен това от jenata.blitz.bg ви казахме и кои са енергийните вампири в зодиака.

От jenata.blitz.bg разобличихме и най-безчувствените и неблагодарни зодии.

Ето я негативната класация на трите най-големи емоционални вампири в зодиака:

Скорпион 
Не се опитвайте да докосвате Скорпион с нищо. Ако му кажеш погрешна дума, той ще те изяде. И всеки Скорпион ще се опита да ви манипулира тайно. Той ще ви изучава, ще търси подробности за вашите привързаности, вашите плюсове и минуси, за да знае точно кои емоционални бутони да натисне. В резултат на това Скорпион ще ви изучи толкова добре, че ще ви държи на каишка. 

Овен 
Овен е в състояние да унижи хората устно, като изказва най-неприятните неща, които ги обиждат и нараняват. Овен няма да се поколебае да ви каже нещо груби и какво наистина мисли за вас. Чувството за такт не е от силните му качество. И ако противоречиш на един Овен ще те обвинява в свръхчувствителност и ще те залее с вълна на презрение. 

Дева 
Дева не прилича на емоционален вампир, но тя също може да ви изненада. Нейното патологично желание за перфекционизъм може да означава, че Девата ще бъде осъждаща към другите и ще ги критикува прекомерно по каквато и да е причина. Когато не отговаряте на нейните очаквания, тогава се подгответе за вълна от унизителни коментари по ваш адрес. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Здравка

Здравка 02.11.2020 16:21

Аз съм Скорпион ♏

Райна Бенте

Райна Бенте 10.10.2021 12:45

Благодаря за хороскопите Верни са