logo

Любов и романтични изненади очакват тези 3 зодии през май

Любов и романтични изненади очакват тези 3 зодии през май

Кой не желае да се чувства обичан и да се къпе в щастие с любимия човек?

Романтиката е навсякъде около нас и всяко малко нещо може да бъде романтично и прекрасно, стига да имаме очите да го погледнем по този начин, предава "Дарик".

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои зодии ще страдат най-много през месец май. Споделихме с вас и кои са бай-богатите и буквално обречени на успех знаци от Зодиака. 

Сега пък ще поговорим с вас малко за любов. В следващите 30 дни обаче има едни 3 зодии, които ще получат наистина невероятна романтична изненада от любимия си човек. Ето кои са те:

Жените от тези зодии се раждат, за да бъдат любовници!

Овен

Те ще получат изненада, за която мечтаят от години. Тя ще ги накара да се почувстват много щастливи. Може да става въпрос за по-сериозен ангажимент към любимия човек, може да получат подарък домашен любимец или да бъдат изненадани с покана за невероятно преживяване в близко бъдеще.

Каква любовница си според знака на зодиака

Лъв

Тяхната изненада ще бъде наистина неочаквана. Възможно е да става въпрос за романтично пътешествие, нов общ дом, нов личен автомобил, подарък от половинката. Шансът изненадата да бъде предметна е много голям, но каквото и да получат трябва да бъдат много благодарни на човека до тях и да показват уважението си към него.

Край на мистерията! Станаха ясни причините, които подтикват различните зодии към изневяра!

Козирог

Представителите на тази зодия ще имат вълнуващи преживявания с любовта на живота им в следващите 30 дни. Всичко, което са искали досега от половинката си, сега е възможно да се осъществи, но те също не бива да стоят безучастни, а да "работят" в тази посока и да бъдат отдадени на 100% на тази връзка и взаимоотношения.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай