logo

Май ще подложи на изпитание всички зодии, но най-много ще страдат...

Май ще подложи на изпитание всички зодии, но най-много ще страдат...

Последният пролетен месец е идеален за подписване на доходоносни договори, стартиране на бизнес и на нови проекти

Месец май се очертава доста труден период, в който съдбата решава да изпита и закали всички знаци на зодиака по свой начин. Някои ще се сблъскат с проблеми, свързани с кариерата и бизнеса, които могат да се окажат много обезпокоителни. Това ще ги накара да застанат неподвижно на дъното в очакване на по-добри времена.

Това обаче не трябва да се случва, защото е твърде вероятно всичко да е заради умората. Една малка почивка ще реши всичко! Можете да си вземете кратък отпуск или да си починете няколко дни, за да съберете сила и енергия.

Май е идеалният период за подписване на доходоносни договори, стартиране на бизнес и на нови проекти. Но не забравяйте да сте предпазливи при сключването на финансови сделки, защото през този месец доста измамници ще се активизират.

Представителите на тези зодии са обречени на несметни богатства през 2019-а

При някои зодиакални знаци могат да възникнат проблеми с най-близките хора: караници заради пари, недоразумения и обиди. За да ги разрешите, трябва да сте много сдържани. Сега е по-добре да си мълчите, отколкото по-късно да се извинявате за думите, изречени в пристъп на гняв.

На любовния фронт също не всичко ще е цветя и рози. Очертават се доста скандали с половинката, в дъното на които стоят ревност и финансови проблеми.

Ето какво вещаят звездите за месец май за всеки един знак от Зодиака:

Овен

През голяма част от месеца Овните ще са на път. Очертават се посещения на роднини, които живеят далеч от тях, бизнес пътувания и пътешествия. Има голяма вероятност в едно от пътуванията си да срещнете стара любов. Звездите препоръчват да се откажете от страстните спомени, в противен случай бихте могли да си изпатите много. По-добре е да се придържате към позицията, че миналото няма да се върне. Но благодарение на тази среща представителите на тази зодия ще погледнат по друг начин на настоящата си половинка и интимността и топлината отново ще се върнат в отношенията им. 

Големи промени в живота на тези 5 зодии през 2019 година!

Май е идеалното време да поискате увеличение на заплатата, защото отговорът ще бъде "да". Още повече, че този месец ще дадете всичко от себе си на работното място, ще поемете отговорност за изпълнението на дългогодишен проект, който най-накрая ще помръдне от мъртвата точка, в която е застинал. 

Тъй като финансовата ситуация през май обещава да бъде стабилна, родените под знака на зодия Овен ще могат да си позволят голяма покупка, за която отдавна са мечтали.

Телец

През май Телците ще се върнат в детството: повишено внимание към децата, купуване на играчки, за които самите те са мечтали като малки, както и среща с възрастни роднини, които ги помнят като малки деца. Това поведение може да бъде обяснено само с едно - Телецът е толкова уморен от проблемите и неприятностите, които наскоро са му се стоварили върху главата, че иска отново да стане малък и безотговорен.

Получил нужната порция любов и внимание, той отново ще се вземе в ръце и ще се превърне в човека, на когото винаги може да се разчита - нещо, от което близките и роднините му ще побързат да се възползват. Телецът отново ще се нагърби с грижите за цялото семейство, защото финансовата ситуация ще позволи на представителите на този зодиакален знак да направят скъпа покупка през май и да отделят пари за семейно пътуване.

Как всяка зодия преживява несподелената любов

През този месец е добре да избягвате непосилните физически натоварвания. Те могат да предизвикат болки в гърба. 

Близнаци

През май ще ви се прииска да промените нещо в живота си и ще запретнете ръкави, за да го направите. В началото на месеца ще започнете активно да търсите работа. Съдбата ще бъде на ваша страна и в последните дни на май вече ще сте на ново работно място, може би дори като мениджър. Тук представителите на този зодиакален знак, които нямат половинка в живота, ще срещнат своята любов и ще започнат служебен романс. 

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

От финансова гледна точка май ще е благоприятен за Близнаците - хубава заплата, парични постъпления от неочакван източник, както и ценен подарък от скъпи и близки хора. Близнаците ще започнат да се чудят какво да правят с тази значителна сума пари и в крайна сметка ще решат да инвестират в печеливш бизнес на приятел. Тук обаче трябва да внимават да не попаднат в ръцете на измамници.

Звездите препоръчват през май да следите състоянието на кожата си: обривите от различен характер са сигнал, че се нуждаете от медицинска помощ!

Рак

През май трябва да се отнасяте много внимателно към финансовите предложения от непознати, тъй като съществува голям риск да бъдете измамени. Преди да се подпишете под някакъв документ, е добре да се консултирате с юрист и счетоводител. 

В любовен план също трябва да сте внимателни. Семейните представители на този зодиакален знак трябва да обмислят думите и действията си, иначе може да се скарат сериозно с половинката си. Тези, които не са семейни, могат да срещнат интересен човек, но е много вероятно мотивите му за запознанството да са меркантилни.

Тези 6 зодии трябва да помислят два пъти, преди да се влюбят

Възможно е разочарованието да доведе до депресия, на фона на която да се изострят хроничните ви заболявания, които ще се проявят като обща слабост и апатия и ще станат по-остри. Май ще бъде травматичен период за Раците, така че най-добре е да се откажат от рисковите спортове.

Лъв

По-голямата част от месеца родените под този зодиакален знак ще прекарат извън дома. Това ще бъде продиктувано от няколко причини. На първо място, бизнес пътуване в друга страна, на второ - основен ремонт, започнат от роднини и на трето - непреодолимо желание да бъдат сами.

Работата е там, че през май върху главата ви ще се стоварят много въпроси - както финансови, така и семейни, които ще трябва да решавате сами, без да разчитате на чужда помощ. Представителите на този зодиакален знак, които имат собствен бизнес, ще се сблъскат с недобросъвестността на партньорите си, но благодарение на развитите си инстинкти, ще могат да избегнат сериозните проблеми.

Какъв подарък да изберете според зодията

След като се справят с всички проблеми, към края на месеца ще почувстват слабост и само почивката и съня няма да бъдат достатъчни, за да се възстановят. Препоръчително е да си подарят малка почивка сред  природата, където никой няма да може да им попречи да се отпуснат напълно и да съберат сили.

Дева

През май Девите ще проявят безпрецедентна активност, тъй като по друг начин няма да могат да се справят с проблемите на работното си място. Желателно е да покажете качества като предпазливост, бърза реакция и педантичност. Също така е много важно да поддържате неутралитет в общуването с колеги. Има голяма вероятност през май да ви предложат да заемете ръководна позиция.

Как да се помирим с различните зодии след скандал!

В семеен план нещата също няма да вървят по мед и масло, затова ще се наложи да положите доста усилия, за да укрепите влошените отношения между роднините, например, да заведете всички на пазар или да организирате семейна почивка, където да се отпуснете и сближите отново. 

Не е нужно да се притеснявате за пари - през май финансовите ви позиции ще са стабилни. Най-важното е да не правите ненужни разходи!

Везни

През този месец ще сте изпълнени със сили и енергия, което ще ви помогне да постигнете много сериозни резултати в бизнеса. Хората от този зодиакален знак, който заемат ръководни позиции, могат смело да подписват договори и да сключват сделки. Всички те ще им донесат само печалба! Везните, които са обикновени служители, е добре да повишат квалификацията си, преминавайки различни курсове. Шефовете ще бъдат много доволни, колегите също ще го оценят.  

Май ще окаже благоприятно влияние на отношенията ви с околните. Везните, които все още не са намерили своята сродна душа, определено ще я срещнат през май, а семейните представители на този знак ще дарят любимия си с много романтика. 

Представителите на тези 5 зодии притежават изключително силен характер!

Не забравяйте да се грижите за здравето си! През този период нервната система и стомашно-чревния ви тракт ще са много уязвими, така че ще трябва да се опитате да не се претоварвате и да спазвате диетата, ограничавайки приема на мастни и сладки храни.

Скорпион 

През месец май родените под знака на Скорпион ще възвърнат увереността си и с лекота ще взимат решения, които ще им помогнат да постигнат желаната цел. Вярно е, че на работното място е по-добре да заемете изчакваща позиция. Така по-лесно ще постигнете желаните резултати, кариерно израстване и увеличение на заплатата.

Между другото, финансовата ситуация ще бъде нестабилна: в началото на месеца ще възникнат материални трудности, но до средата на май всичко ще се нормализира и дори ще се тръгне нагоре. 

Чудиш се кои са най-големите ти недостатъци? Ето какво казват звездите за теб!

Скорпионите, които все още нямат партньор, не трябва да се отчайват. Запознанството може да се случи при много интересни и неочаквани обстоятелства, например в аварирал асансьор, в който трябва да прекарате дълго време тет-а-тет. Семейните представители на този знак ще бъдат на ръба на раздяла. За да избегнете фаталния край, е най-добре да отстъпите пред половинката си, дори да не е права. 

Благодарение на прехода към редовна и балансирана диета, най-накрая ще можете да се избавите от дългогодишни болежки.

Стрелец

През месец май на първо място ще трябва да се погрижите за здравето си, тъй като напоследък ви създава много проблеми. Може дори да се наложи да си направите изследвания в болницата, а след това да промените начина си на живот - да започнете да почивате повече и да работите по-малко.  И изобщо не се притеснявайте, че бизнесът може да пострада, ако вас ви няма! Спокойно, всичко ще си е по старому.  

Семейните Стрелци ще трябва да се опитат да не се водят от емоциите, а неразумната ревност може да бъде началото на края на брака им. За онези, които все още търсят своята половинка в живота, звездите не обещават кардинални промени в личен план, въпреки че се очакват интересни запознанства и срещи с представители на противоположния пол.

Разкрити са: Това са най-гордите зодии

Във финансов план не са изключени някакви трудности, но Стрелецът знае как да се справи с тях. Неслучайно има много приятели, на които винаги може да разчита.

Козирог

През последния пролетен месец на Козирозите ще им се приискат промени, които ще започнат от промяната на имиджа и прическа. Това моментално ще бъде забелязано от противоположния пол и няма да могат да се отърват от внимание.

Освен външни промени, Козирозите трябва да се готвят и за вътрешни, защото през май най-сетне ще погледнат на монотонния си живот с други очи. В средата на месеца ще бъдат ангажирани с търсенето на нова работа не само в града, в който живеят, но и на други места. 

Най-пълният и точен еротичен хороскоп

Промените ще засегнат и любовта. Запознанството с човек със сходни убеждения ще бъде началото на сериозна връзка. Това ще засегне и семейните Козирози, които най-вероятно ще решат да останат с новия си познат само приятели.  

През май трябва да се обърне внимание на работата на черния си дроб. Необходимо е да се подложите на пълен преглед, за да не стане заболяването хронично!

Водолей

В края на пролетта ще ви връхлети вдъхновението и ще ви се прииска да направите нещо със собствените си ръце. Това може да бъде както изискано кулинарно ястие, така и плетена чанта. Най-важното е да не се противопоставяте на импулса, защото творческото самоизразяване може да стане стабилен допълнителен доход. През май отново ще се нуждаете от пари повече от всякога заради непредвидени разходи в началото на месеца.

Жените от тези 4 зодии не са създадени за връзки!

В личен план могат да възникнат различия с партньора ви заради финанси. По-добре е да не спорите, а да намерите компромис. Водолеите, който все още не са намерили сродна душа, ще решат да дадат втори шанс на стара връзка, но от това няма да излезе нищо хубаво, само едно разочарование!

През май е добре да се занимавате със спорт, тъй като излишните килограми, натрупани през зимните месеци, може да доведат до сериозни проблеми в работата на сърдечно-съдовата система.

Риби

През месец май най-накрая ще намерите време за себе си. Ще си вземете отпуска и ще се отправите на пътешествие, на което ще се запознаете с много хора. Сред новите приятели ще има много съмишленици, с които ще решите да започнете собствен бизнес, който може да ви донесе добър доход. Въпреки това, трябва да запомните, че е добре да се доверявате само на проверени хора, в противен случай съществува голям риск да бъдете измамени. 

Индийски хороскоп разкрива съдбата ви, точността му ще ви смае!

Ако все още не сте срещнали любовта, можете сериозно да се захванете с това. Ходете по партита и на различни събития, общувайте и се запознавайте с нови хора. Тогава и животът ще ви подари съдбоносната среща. Рибите, които вече са семейни, да се готвят за приятна романтична изненада от половинката си. 

Що се отнася до здравето, големи проблеми не се очакват. Най-лошото, което може да ви се случи, е настинка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай