logo

Никога не споделяйте тайните си на тези 5 зодии, ще ги разухат веднага!

Никога не споделяйте тайните си на тези 5 зодии, ще ги разухат веднага!

Не винаги тези действия са съпровождани с лоши чувства. Понякога това просто е по-силно от тях. 

Да ​​довериш на някого с тайните си е опасно решение. Има хора, които дори да имат желанието да запазят в тайна това, което сте им казали, просто няма да се въздържат да го изкоментират някъде 

Не винаги тези действия са съпровождани с лоши чувства. Понякога това просто е по-силно от тях. 

Например, тези зодии ще разпръснат тайната ви, преди да приключите с разказването им.

Стрелец
Тук няма значение дали се доверявате на своите Стрелци на своите тайни или не. Те отдавна са измислили нещо за вас и са го разказали зад гърба ви. 

Освен това има такива тайни, че ще бъдете заобиколени с километър, за да не се срещнете отново с погледите си. От друга страна, дори е добре - повече лично пространство.

Беди и проблеми застигат 4 зодии в края на август

Везни
Всъщност те могат да пазят тайни, но душата им е толкова твърда, че наистина искат да кажат на първия човек, на когото попаднат. Или няколко. Или цялата област.

Водолей
Водолеят ще пази вашите тайни вътре, докато не го разочаровате. Но факт е, че дори кихането на котката ви може да го обиди. Молбата за прошка е мъртво число.

Можете веднага да пълзите към друга държава, защото в тази страна вече сте станали по някакъв начин знаменитост - Водолеят ще се опита.

Тамара Глоба: 6 зодии да се готвят за големи неприятности до дни

Овен
Овенът е като отворена книга - всичко, което знае за себе си, ще разкаже след първата чаша вино. И след второто, той ще започне да ви нарича сестра и да раздава една тайна след друга.

По невнимание той може да разкрие и някоя ваша тайна - в главата им има твърде много секретна информация.

Близнаци
Доверяването на този човек е равносилно на самоубийство. Близнаците не само ще разкажат вашата тайна дори на плъховете в купчината боклук, но и ще превърнат откровено скучната ви история в истински блокбастър с преследвания, страст и любов.

Затова можете веднага да промените самоличността си и да бягате до краищата на света - далеч от тези презрителни погледи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Alex

Alex 22.08.2021 19:21

Поне се извинете за това "разуха",което не означава нищо!Извинете се за честите ви граматически грешки!!!