logo

Представителите на тези зодии могат да общуват с духове

Представителите на тези зодии могат да общуват с духове

Дали ще  развият таланта си, или не - зависи само от тях

Има хора, които притежават специална дарба и са в състояние да виждат неща, които другите не могат да забележат. Те често са навестявани от духове и са способни да общуват с тях. 

Оказва се, че зодиакалният знак, под който сме родени, играе важна роля в това отношение. Но дали ще  развием таланта си, или не - зависи само от нас самите! 

Астролозите казват, че представителите на четири зодии са в състояние да общуват с духове. Ето ги и тях:

Телец 

Представителите на зодия Телец попадат в тази класация, въпреки че се славят като много практични и земни хора, които не изпускат своето и винаги намират възможност да спечелят малко повече от другите.

Представителите на тези зодии владеят бялата магия

Но има и нещо друго, за което не се говори. Те имат много специална енергия, благодарение на която могат да развият силна интуиция. Но това не е най-важното. 

По природа представителите на тази зодия са силни медиуми, които са способни не само да забелязват странни сенки с крайчето на окото си. 

Онези от тях, които развиват таланта си сериозно, се превръщат в много силни хора. Те могат да се договорят с духовете и да защитят дома си. Или обратното - да вгорчат живота на онези, които искат да  им навредят. 

Скорпион 

Представителите на зодия Скорпион неслучайно са смятани за един от най-силните по отношение на магическите дела.

Тези зодии са най-предразположени към магии

Те са надарени с уникална дарба и интуитивно разбират как да действат с всякакви създания - от малки демони до доста сериозни и древни създания.

А най-интересното е, че всички те не могат да им навредят по никакъв начин. 

Водолей 

Хората, родени под този зодиакален знак, сами по себе си са надарени с различни "мистични" дарби. Но това не е всичко. Те са най-близо до света на духовете и връзката им с тях е много силна.

Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

Единственото, което трябва да направят, е да открият таланта си и да се научат да разбират знаците, които духовете им дават. А когато се научат да общуват с тях, те ще започнат да им дават наставления и да им помагат в живота. 

Риби

Представителите на зодия Риби са надарени с изключително силна интуиция. Благодарение на нея те често успяват да се измъкнат от неприятности или да се озоват там, където е много трудно да се промъкнеш. 

И пак заради нея те успяват да почувстват чуждото присъствие, включително и това, което няма физически форми. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!