logo

Астролог: Тежки финансови проблеми застигат 2 зодии през новата година

Астролог: Тежки финансови проблеми застигат 2 зодии през новата година

В динамично развиващите се събития те могат да загубят разсъдъка си, което ще се отрази негативно на материалното им благосъстояние

Новата година ще промени живота на всеки един човек. Символът на 2023 г. – Черният воден заек, обаче няма да е приятелски настроен към всеки. На някои ще донесе стабилност и финансов късмет, но други ще трябва сами да се справят с паричните си проблеми.

Сериозни провали и материални загуби очакват представителите на два знака на Зодиака. Разбира се, Заекът няма да гризе умишлено дупки в бюджета им, но заради необмислените им действия, той ще остане безразличен към техните трудности.

Как ще се развият нещата във финансов план за отделните зодии и кой ще трябва да преразгледа отношението си към парите и кариерата през 2023 г., разкри астрологът Ирина Березовская. 

Астролог: Джобовете на 3 зодии ще се пръснат от пари през 2023 г.

По думите й, енергията на Годината на заека ще се отрази благоприятно на деловата сфера на всеки човек. Въпреки това, след няколко години на икономическа нестабилност, ще се окаже, че за успешното продължаване на кариерата е необходим принципно нов подход към решаването на възникващите проблеми.

"Много е важно през новата година да развивате творчески, креативен подход към решаването на финансовите въпроси. Това е свързано тясно с енергиите на Годината на Заека и ще ви позволи да привлечете допълнителни източници на доходи в живота си", казва астроложката.

Зодиите, които гледат на нещата консервативно и тежко се разделят със старите навици, трудно ще се примирят с новите реалности. Ще се наложи обаче да се вземат в ръце и да не се задоволяват с постигнатото. 

Символът на 2023 г. е готов да помогне на всеки, но няма да одобри пасивността и апатията. Заекът обича трудолюбивите и целеустремени хора и няма да прояви благосклонност към онези, които стоят на едно място. Точно по тази причина те няма да се радват на големи финансови резултати.

За да опитомите доброжелателното  животно и да го привлечете на своя страна през 2023 г., е необходимо да действате още през януари. Само така в края на годината резултатът ще надмине всичките ви очаквания.

2023 г. ще е истински провал за тези зодии

В края на управлението си Заекът ще награди най-усърдните и трудолюбивите с големи промени във финансовото им благосъстояние.

Струва си да се вземе предвид и общителността на символа на 2023 г. при решаването на работни задачи. Покровителят на годината ще подкрепя тези, които активно се срещат и обменят информация.

Добре е да посещавате масови събития и да общувате повече с околните. Това ще ви помогне да намерите интересни области на дейност, да увеличите базата си от знания и да спечелите повече пари. 

Новата година ще бъде доста динамична. Пътуванията и командировките ще ви помогнат да се придвижите нагоре по кариерната стълбица.

Тъй като не всички зодиакални знаци  са готови на драстични промени, в Годината на заека тяхното материално благополучие може да бъде разклатено сериозно. В динамично развиващите се събития някои могат да загубят разсъдъка си, което ще се отрази негативно на материалното им благосъстояние.

Животът на тези 2 зодии ще се преобърне до края на 2022 г.

Телците и Рибите ще трябва да бъдат особено внимателни във финансовите сделки. "Следете бюджета си, контролирайте разходите, не правете прибързани емоционални покупки. Това е много важно, за да запазите и увеличите паричните си постъпления през новата година", съветва астроложката. 

По думите й, представителите на тези две зодии ще трябва да обърнат внимание на обкръжението си и внимателно да подхождат към избора на партньори, клиенти и служители.

През новата година Телците и Рибите трябва да държат под контрол всички процеси, които са от тяхната компетентност. А в спорни ситуации е по-добре да се свържат с адвокати. Това ще ги спаси от финансови проблеми. 

Също така не трябва да пръскат парите си наляво и надясно. Ще трябва да следят много внимателно бюджета си и да планират големите покупки предварително. Само така ще преминат през годината с минимум финансови загуби.

Телец

На консервативния Телец ще му бъде изключително трудно да се настрои към новата реалност. Годината на заека ще му донесе глобални промени в кариерата. Не е изключено старите му бизнес отношения да приключат и да се наложи да търси себе си в друга сфера на дейност. 

Голямо щастие през 2023 г. за 3 зодии

През този период на представителите на знака ще им се наложи да затегнат коланите и да започнат да пестят, но напредък без трудности няма. Ако успеят бързо да се възстановят, загубите ще бъдат незначителни и в бъдеще ще могат да получат много повече, отколкото са имали преди.

Най-напрегнатият период ще бъде през първата половина на годината. През зимата и пролетта Телците ще имат значителни разходи и не трябва да отлагат решаването на проблемите.

Ще се наложи да се вземат в ръце и да подходят към работата с много старание и организация, да проявят активни и да се стремят към промяна. Ще трябва да се потрудят усилено, за да преодолеят закостенялостта си и да станат по-успешни.

Риби

Заекът ще оцени работата на целенасочените Риби, но самите те могат да предизвикат възмущението му, ако започнат да харчат всичките си доходи за ненужни забавления. Необходимо е да се контролират разходите, а големите придобивки да се планират предварително.

Павел Глоба: Приказно богатство и невиждан късмет връхлита 3 зодии през 2023 г.

Разходи, свързани със семейството, могат да разклатят бюджета на Рибите. Звездите предричат, че през новата година в живота на представителите на този зодиакален знак ще се случат важни събития, които ще променят социалния му статус. Може би това ще е сватба или раждане на деца.

Всички тези дейности ще изискват финансова въздушна възглавница. Ако Рибите планират да направят такива промени през 2023 г., трябва да започнат да пестят още сега.

Представителите на знака ще трябва да преразгледат и отношението си към околните - приятели, партньори, колеги. Може би сред тях се е появил недоброжелател, който ще навреди на репутацията им на работното място или ще ги компрометира пред партньорите в организацията, в която работят. 

Важно е да успеят да определят на кого могат да вярват и кой не заслужава доброто им отношение. Връзките с двуличниците трябва да бъдат прекъснати на мига! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай