Тези 3 зодии лъжат на поразия! Внимавайте с тях

Тези 3 зодии лъжат на поразия! Внимавайте с тях

Те се са виновни – осъзнават какво правят, но не могат да се спрат, казват астролозите

Всеки един от нас от време на време изрича някоя и друга лъжа. Понякога тя е мъничка и безобидна, но друг пък е грандиозна и опасна.

Но има хора, за които лъжата, е като „Добро утро“. Знаем, че има личности, които са по-склонни да мамят от останалите. Това може да се прояви както в дребни неща, така и в по-сериозни ситуации. 

Най-големите лъжци са сред тези 6 зодии

Но на какво се дължи това? Е, според астролозите на зодията, под която е роден даден човек.

„Има точно три зодии, които лъжат на поразия. Те не са виновни за това – осъзнават го, но са такива по природа“, казват астролозите.

Те обаче предупреждават, че не трябва да им вярвате.

Ето кои са трите зодии, които лъжат на поразия:

Близнаци
Не е тайна, че Близнаците често имат раздвоение на личността. Днес имат една истина, утре друга. Най-интересното е, че те самите вярват във всички басни, които ви разказват. 

Те обаче не са виновни за това, че имат такава природа, просто вероятно нямат късмет със знака на зодиака, който според астролозите влияе върху съдбата и поведението на човек. Въпреки това Близнаците попадат в този антирейтинг и заемат първо място.

Тези 3 зодии са най-големите лъжци

Везни
Везните са много мили хора, които не искат да обидят никого. Затова им е по-лесно да казват сладки лъжи, отколкото горчиви истини. 

Самите те са наясно, че това не е изход от ситуацията, но все пак не обичат да подреждат нещата, да се карат, да нарушават вътрешната хармония. Те смятат, че така е най-добре за всички.

Тези 5 зодии са най-големите лъжци, не се забърквайте с тях!

Водолей
Сред Водолеите има много креативни хора с буйно въображение. Те обичат да измислят различни истории, да разкрасяват реалността. Интересното е, че те самите вярват в това, иначе нямаше да разказват така правдоподобно. 

Трудно е да ги хванете в лъжа, но е възможно. Достатъчно е да слушате внимателно и да съпоставяте фактите. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Хаха

Хаха 27.11.2022 15:18

Раздвоение на личноста имате вие писачи-преписвачи

Съобразителен

Съобразителен 27.11.2022 17:10

Я пак ! Помислете малко дали има по-лъжливи от Рибите!

Днлдшьнднд

Днлдшьнднд 27.11.2022 18:50

Най лъжливи са лъв и Дева

Davola

Davola 27.11.2022 20:43

Se qvqva ponqkoga v neustoimi izku6eniq

Кристина

Кристина 28.11.2022 0:53

Абсолютни глупости!!!Пълни измишльотини!Кой ги мисли тези тъпотии,незнам?!

Тоя кой беше

Тоя кой беше 28.11.2022 10:57

Ейй пич какво говориш рибите май ти най мн лъжеш рибите казват истината в очите което българина не свикнал да чува.същи и девата е така

Дънди куркудила

Дънди куркудила 29.11.2022 7:55

Пак глупости пишете!!!!!! Най-лъжливата зодия това е зодията ДЕПУТАТ!!!!!!! Вий мъ изберете , па ша видите после мед и масло...... И к'во, избрахме ви и после един гол х@й!!!!

Чеп

Чеп 30.11.2022 0:00

За жените близнаци е вярно, еле па ако е украинка. Това са неспасяеми кучки. Само секс до потичане на кръв между краката и, и под ключ вкъщи! В противен случай рогата са гарантирани.