Тези 4 зодии никога не бива да стъпват при врачки и гадателки

Тези 4 зодии никога не бива да стъпват при врачки и гадателки

Някои знаци получават дарбата да имат силна интуиция още при раждането си

От древни времена хората са прибягвали до помощта на гадатели, опитвайки се да разберат съдбата си и да узнаят неща за бъдещето, които ги вълнуват.

Уважавани астролози обаче уверяват, че не всички представители на зодиака трябва да се обръщат към врачките за помощ. Някои знаци могат да си навредят и да се получи обратен ефект.

Тази къща струва само 2 лева! Ето каква е причината все още никой да не я купува СНИМКИ

Някои зодии получават дарбата да имат силна интуиция още при раждането си и е по-добре да разчитат само на себе си.

Овен

Тези хора са много подозрителни и думите на гадателя могат да моделират тяхната съдба, дори ако в тях няма зрънце истина. Овенът има толкова много събития, които ще им помогнат да постигнат успех в живота.

Невероятно! 7 приятелки купиха имение за над 1 милион лева, за да остареят заедно (СНИМКИ)

Лъв

След първото пътуване до гадателя те могат да станат зависими от прогнозите. Те ще бъдат любопитни какво ще се случи по-нататък, как ще се развият събитията и кариерата им. Чрез постоянни преживявания те могат да унищожат своята карма.

Близнаци

Най-често тези представители бягат при врачки в онези случаи, когато не могат да разрешат някои лични проблеми. Астролозите не им препоръчват да правят това, за да не разрушат кармата си.

Откриха уникална книга с "30 правила как да запазим мъжа си" - жените са шокирани

Везни

Те са много чувствителни към всичко казано, особено към прогнозите. Те могат да се замислят, да започнат да ровят в себе си и да търсят недостатъци. Самите те могат да предскажат близкото бъдеще, така че по-добре да не се обръщат към врачки./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Хой

Бай Хой 12.09.2020 20:34

Курви збогом :D

Тъпи Врачки - Мрачоячки

Тъпи Врачки - Мрачоячки 13.09.2020 10:55

Всеки път ти предсказват все лоши работи . Толкова са прости и изключително неприятни . Отделно от това и им е мръсно Помещението им във което приемат хората . Отвратителни жени и мъже без никакви елементарни хигиенни навици , НАПРАВО ГНУСОТИЯ !!!

anonimen

anonimen 03.03.2023 18:15

sega kato se priberim vednaga pri gadatelka treba da mi gaje tocnoto lice na kloinite koi svormira i koi ot teh vodi parada a sas sigornos ste mi kaje i sletova da mo mislyat a obencetata gi obicham