logo

Тези зодии ще се къпят в пари през май

Тези зодии ще се къпят в пари през май

За други обаче месецът може да се окаже меко казано фатален във финансов аспект!

Месец май вече е тук, а със себе си ще донесе доста щастие на няколко зодиакални знака. В следващите редове ще разберете кои зодии ще натрупат солиден финансов актив през следващите 31 дни.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои зодиакални знаци ще се радват на много любов и романтика през месеца. Споделихме ви обаче и кои зодии ще бъдат подложени на много тежко изпитание и ще страдат в най-скоро време.

Сега е време да разгледаме какво ще се случи през май от финансова гледна точка и кои точно са тези знаци, които ще натрупат тлъсти пачки и ще се радват на финансов подем.

Представителите на тези зодии са обречени на несметни богатства през 2019-а

Овен

За представителите на този знак през май всичко ще е наред. Месецът ще е им предостави много възможности на работното място. Хората с тази зодия ще имат прекрасни предложения и перспективи за работа. Овните ще имат възможност да израснат кариерно, което пък естествено ще доведе и до увеличаване на доходите им. Най-лош във финансов аспект период от месеца е 21-31 май. Тогава е е добре да отпускате заеми, защото едва ли ще ви ги върнат.

Телец

Началото на месеца ще ви донесе много късмет. Няма да се справяте трудно с възложените ви задачи. През май всичко ще се случи по начина, по който сте го планирали. Доходите ви ще се увеличат. Добре е през тои месец да стартирате нови проекти.

Големи промени в живота на тези 5 зодии през 2019 година!

Близнаци

Началото на месеца ще е проблемен за представителите на този знак. Ще се сблъскат с измамата Началото на май обаче е и добър период да коригирате грешките си и да довършите неща, които вечно отлагате. След 21-и вече може да разчитате на печалба и доста по-голям късмет във финансов план.

Рак

През май в живота на Раците ще се случат събития, които няма да им позволят да се отпуснат. Може да имате доста проблеми, които ще ви подложат на голямо психическо изпитание. След като преодолеете това обаче ще успеете да се изкачите гордо по кариерната стълбица, стига да го направите интелигентно и предпазливо. Май месец е страхотен за промяна на работата или бизнеса. Подобно нещо би укрепило социалните ви позиции.

Как всяка зодия преживява несподелената любов

Лъв

Май месец ви се очертават доста събития, а ситуацията на работното ви място може да се промени до неузнаваемост. Важно е да успеете да имате контрол над ситуациите в периода 1-21 май. Тогава ще ви е много трудно, но преминете ли успешно през тези дни, то след това всичко ще ви се получава с песен на уста. Добре е да се пазите от излишни разходи и покупки, защото ще имате финансови загуби ине ви чака нищо положително в такъв случай.

Дева

Можете да разчитате на финансов късмет. Може да започнете нов бизнес или да получите повишение – пред себе си няма да имате никакви пречки. През май звездите ви обещават по-големи доходи и печалби. Ще успеете да върнете заемите си, ако все още не сте изплатили всичко и просто ще излезете на плюс. Няма да е нещо грандиозно, но поне развоят е положителен По-голям паричен приток и укрепване на финансовото състояние може да очаквате в началото на лятото.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Везни

Месец май за Везните започна с проблеми и пречки за успех Не трябв да решавате в началото на месеца всички важни въпроси. Добре е да отложите всякакви промени поне до 15-имай, когато за вас ще се отвори прозорец на възможностите според разположението на планетите. Добре е в началото на месеца да помислите как може да си изкарате допълнителни доходи.

Скорпион

Звездите съветват в началото на месеца да се грижите повече за себе си. От 16-и до 31 май ще имате тежък период, когато е възможно да възникнат всякакви проблеми от личен характер, свързани с несигурност или прекомерна подозрителност. Шансовете ви за кариерно развитие в този период са сведени до минимум. Този месец ще трябва да се стиснете, за да не изпадате в излишни дългове.

Тези 6 зодии трябва да помислят два пъти, преди да се влюбят

Стрелец

В началото на месеца се очертава да имате проблеми заради минали събития. Няма да имате големи парични приходи. За да не влошите обаче положението си е добре да потърсите баланса във всичко, не само в работата, но и в личния живот. Внимавайте за детайлите. Трябва да харчите разумно и да планирате бюджета си добре. Това ще ви помогне да се стабилизирате.

Козирог

Май няма да доведе до значителни промени в живота на Козирозите. Цялото им внимание ще бъде насочено към кариерата. През този месец обаче личният ви живот може да претърпи някои промени и е добре да се фокусирате натам. След 10-и май ще дойдат по-положителни за вас дни, през които ще имате шанс за минимално увеличение на доходите.

Какъв подарък да изберете според зодията

Водолей

Не трябва да променяте нищо в живота си драстично. Финансовото ви положение няма да е никак стабилно. Проблемите могат да бъдат избегнати, ако не праите промени и стоите в ситуацията, в която сте в момента. Този месец едва ли ще постигнете финансови успехи и просто трябва да приемете ситуацията такава, каквато е и да имате търпение.

Риби

До 15-и май Рибите трябва да пестят. В началото на месеца е добре просто да изучавате пазара и да не разширявате кой знае колко хоризонтите си. През втората половина на месеца ситуацията ще започне да се подобрява и ви чакат успехи. Буквално е възможно да ви изпаднат пари от нищото, както казват хората./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

admin

admin 02.05.2019 13:51

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz