Какъв подарък да изберете според зодията

Какъв подарък да изберете според зодията

Понякога ви е трудно да изберете подарък за половинката? Или пък добър приятел има рожден ден, но вие се чудите какво всъщност би го зарадвало, след като си има всичко? Е, оказва се, че зодиакалният му знак може да ви помогне в избора. Всяка зодия има предпочитания, а ние ще ви помогнем да ги разберете и да се справите с нелесната задача да го зарадвате.

Овните биха харесали подарък, който е избран с чувство за хумор. Те обичат да се смеят, затова им дайте точно такава възможност. Дори един дезодорант или чифт чорапи, биха били високо оценени, ако са поднесени по достатъчно комичен начин.

При Телците нещата стоят по доста по-различен начин. Техният подарък е добре да бъде избран с нежност. Трябва да е свързан с уюта, топлината или с нещо, което му доставя удоволствие. Такива неща със сигурност ще зарадват представителите на тази зодия.

За Близнак трябва да избирате подарък с въображение. Дори той да бъде ненужен, странен и неразбираем. Близнаците веднага ще включат мозъка си и ще му намерят крайно необичайно приложение. Те обичат да използват изобретателността си.

За Рак трябва да избирате подарък много внимателно. Те могат да забележат най-малките и дребни неща и детайли. Хубаво е подаръкът да има сантиментална стойност. Опаковката също е много важна, така че се постарайте и за нея.

На Лъвът му трябва подарък, избран с вкус. Изненадата трябва да е най-доброто нещо в дадена област. Дори и да е малко, нека това нещо е перфектната дреболия. Заложете на добре известен магазин и оригинална опаковка. 

За Девата е редно да избирате подарък много мъдро. Представителите на този знак обичат полезни неща, а не сладки дреболии. Страхувате се да не сбъркате? То, тогава питайте директно. Повечето представители на тази зодия няма да се поколебаят да ви кажат какво би им допаднало.

Везните не обичат подаръците, с които опитвате да отбиете номера. Това не значи тъжно да обикаляте по магазините и да се чудите. Просто си представете това, което човекът обича най-много да прави и му подарете нещо, свързано с това.

За Скорпиона подарък се избира трудно. Важно е наистина да познавате човека добре, за да може да се справите с мисията да го зарадвате за празника му. Най-добре да се появите с торта, отколкото например с някоя отвертка, която ви е препоръчал някой хитър продавач. 

Стрелецът знае точно какво иска и без напрежение би ви предоставил истински списък с желанията си. Обикновено в него има много странни неща.

За Козирозите е важно да им подарите нещо практично. Трябва да можете да им обясните каква полза ще им свърши точно вашият подарък Ако сте достатъчно убедителни, то един Козирог би се зарадвал.

Не ви трябва нещо огромно, за да зарадвате един Водолей. Важно е да трогнете представителите на тази зодия, като им покажете колко добре и познавате и знаете какви са интересите им. Те биха се зарадвали на нещо, от което наистина се интересуват.

Рибите не са много взискателни, за тях най-важен е самият жест. Все пак е добре да изберете нещо, което би ги усмихнало и зарадвало./jenata.blitz.bg

Коментирай