logo

Това са най-непротиворечивите и неконфликтни зодии

Това са най-непротиворечивите и неконфликтни зодии

Ето как различните зодиакални знаци могат (или не могат) да се справят с проблемните ситуации

Способността за мирно разрешаване на конфликти е важно и съществено умение в личните взаимоотношения. Но случвало ли ви се е да попаднете на хора, с които не можете да изгладите противоречията си или пък да намерите начини за компромис и взаимно разбирателство? 

Бягайте далеч от тези три зодии!

А още по-зле – замисляли ли сте се, че може би точно вие сте такава противоречива и конфликтна личност?

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Е, в крайна сметка, понякога това, което изглежда като абсолютна дреболия, може напълно да унищожи една връзката. 

Но ето как различните зодиакални знаци могат (или не могат) да се справят с такива ситуации, защото те са най-непротиворечиви и неконфликтни зодиакални знаци:

Близнаци
Разрешаването на конфликти от всякакъв вид, и особено в отношенията, е специален талант на Близнаците. Преговори за помирение - това е, което този зодиакален знак може да направи, благодарение на вродените си инстинкти. Близнаците винаги изразяват своята гледна точка честно, открито и без злонамерени намерения, но го правят тактично и приятелски.

Тези четири зодии имат специална сила и са…

Дева 
Този знак знае как много бързо да сложи край на всеки конфликт. Девите са много логични и успешни в разрешаването на спорни въпроси във всякакви отношения, включително лични. Те няма да се „катерят” по гнева, да крещят и да създават проблеми. Техният начин е да убедят и методично да наложат своето мнение, а след това идва и спокойното помирение. Девите знаят как да постигне желания ефект!

Бягайте далеч от тези 6 зодии – те са страшни манипулатори!

Стрелец 
Стрелците не толерират конфликтите и първото му желание ще бъде да избягат от всяка експлозивна ситуация. Но ако връзката е скъпа за него,то Стрелецът със сигурност ще започне да търси изход чрез мирни и честни преговори. Той не обича да замита проблемите, да се обижда, да носи камък в пазвата си и иска разбиране, хармония и стабилност. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай