logo

Дебелана свали 40 кг и изглежда божествено! Тайната й се крие в… СНИМКИ

Дебелана свали 40 кг и изглежда божествено! Тайната й се крие в… СНИМКИ

32-годишната Сахана Шети отслабнала драстично за рекордните пет месеца

32-годишната индийка Сахана Шети цял живот била изключително дебела. Като повечето жени и тя е изпробвала куп диети, за да се отърве от излишните килограми, но безуспешно.

Жена тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се, а сега е неузнаваема

Преди половин година обаче здравословното й състояние се влошило драстично. Лекарите й казали, че причината е свръхтеглото й.

Тя спря да яде 4 продукта и отслабна със 70 килограма (СНИМКИ)

Медиците й открили висок холестерол и кръвна захар. „Лекарят ме посъветва да отслабна или да съм подготвен за факта, че често ще се разболявам“, спомня си тя и допълва: „Тогава реших, че е време да се отърва от излишните килограми“.

Точно тук идва интересният момент. Само за пет месеца Сахана Шети свалила цели 40 килгорама. Жената е категорична, че тайната й за отслабване е много лесна.

Първо Сахана се отказа от захарта и се подложила на специална диета. На закуска обикновено ядяла пшеничени палачинки с разнообразни сосове от къри и чесън. За обяд индийката приготвяла традиционна зеленчукова яхния с плоски питки, а за вечеря всяко ястие, приготвяла от зърна рага.

Тайната на бързото отслабване без диета и спорт е разкрита

Освен това тя започна да ходи ежедневно. „Сега станах по-активна и използвам всяка възможност да направя една разходка. Опитвам се да ходя поне час и половина”, каза тя и допълва: „Правя по малко и йога“.

Шети вярва, че ключът към драстичното й и бързо отслабване се крие в количеството консумирана храна. „За да отслабнете и да възстановите здравето си трябва да се храните умерено“, каза тя и допълва: „Контролът на порциите ми помогна да постигна страхотни резултати за рекордно кратко време. 

Младоженец изрече фатална фраза и булката избяга от сватбата

Трябва да обърнете внимание и на това как се храните. Дъвчех храната старателно, като крава, 32 пъти. Не вярвах, но това наистина помага“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай