logo

Тайната на бързото отслабване без диета и спорт е разкрита

Тайната на бързото отслабване без диета и спорт е разкрита

Има как да отслабнете с два килограма за 10 дни без да правите нищо

Всеки иска да има слабо и стегнато тяло. Повечето хора с началото на новата година си обещават, че ще имат и нова и по-красива фигура.

Може би най-сигурният начин за това да се отърве от излишните килограми е да спазваме диета. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме чудната българска диета, по която цял свят полудя, тъй като с нея можем да се отървем от натрупаните килца само за две седмици.

Правилното хранене и активният начин на живот гарантират, че ще поотслабнем, но има хора, които изобщо не обичат глада и спорта и иска да отслабнат докато не правят нищо.

Диета „Петте супени лъжици“ топи до 20 кг, а и стомахчето изчезва

Е, именно за тях сега от jenata.blitz.bg имаме страхотна новина.

Оказа се, че буквално за 10 дни може да отслабнем без глад и спорт. 

Тайната бе разкрита от 37-годишната бритнаска моделка Даниел Лойд. Тя публикува две свои снимки – първата е направена на 4 януари, а втората на 14.

„Буквално за десет дни свалих над 2 килограма. Да, не отслабнах много, но тялото ми тотално се промени и изглеждам значително по-слаба“, сподели Даниел.

Диета чудо топи 18 килограма само за 2 седмици

Тя каза, че не е спазвала никаква диета и не е тренирала. Всичко, което е правила е да пие по две кетонни напитки дневно.

„Диетата на Буда“ или 6 правила от най-стария и доказан метод за отслабване

Известно е, че ефектът от такива коктейли се основава на временното използване на кетони като основни източници на клетъчна енергия вместо мазнини и глюкоза. 

Диетата на балерините прави чудеса! Тайната се крие в...

Лойд каза, че докато отслабвала напитки, тя също е намалила приема на въглехидрати и не е тренирала.

„Не само, че отслабнах, но и се чувствах по-енергична, съсредоточена и жизнена. В допълнение подобрих умствената си дейност“, споделя Даниел. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

dototee

dototee 28.10.2021 9:21

Хапчета за отслабване - http://acaiberry900.lv Благодарение на тези малки капсулки отслабнах с цели 5 кг в първия месец, а в следващия с общо 9кг.