logo

Лъжици, чаша вода и след две седмица бръчките изчезват от лицето

Лъжици, чаша вода и след две седмица бръчките изчезват от лицето

Тази процедура вече е популярна в цял свят

Младостта и красотата на кожата ни зависят от интензивността на кръвообръщението ни. Масажът на лицето е способен да го подобри, да премахне излишната течност и значително да изглади бръчките, както и да подобри цвета на лицето ни.

Жена тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се, а сега е неузнаваема

Всичко това може да стане благодарение на няколко лъжици.

Тази техника е много популярна в Япония, Корея и Китай. Днес европейските държави също започнаха да я практикуват. Например този метод е предпочитан от немския козметик Рене Кох.

Събрахме за вас най-ефективните техники, предназначени за всички проблемни области.

Тя спря да яде 4 продукта и отслабна със 70 килограма (СНИМКИ)

Тънкости на процедурата:

Трябва да се запасите само с няколко компонента:

Чаени лъжици. В Азия например използват керамични или такива от порцелан, които са много по-полезни за масаж. Ако не притежавате обаче такива, то може да ги замените с обикновени лъжици. Най-важното нещо е да няма остри ръбове.

Естествено етерично масло, които не предизвиква алергична реакция или запушване на порите. Подходящо е кокосово, бадемово, гроздово, кайсиево масло или жожоба. Разбира се, може да го замените и с крем.

Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

Студена и топла вода. Ако последователно натопите лъжицата в студена и после гореща вода ще получите прекрасен контрастен масаж.

Важно е да имате предвид няколко правила по време на масажа. Първо, лъжиците, които използвате за процедурата, трябва да се съхраняват отделно и да се използват само за козметични цели.

Второто важно нещо – не трябва да почиствате лицето си с ексфолианти непосредствено преди масата. Третото е да нанесете достатъчно количество крем или масла, за да лъжиците се плъзгат удобно и лесно.

По време на масажа е много важно да контролирате налягането на лъжицата, за да не нараните кожата си. Препоръчително е процедурата да се прави сутрин или вечер. Не забравяйте, че не бива да откъсвате лъжицата от лицето си – движенията ви трябва да са умерено интензивни, но в същото време плавни и непрекъснати.

8-годишно момиче тежеше 200 килограма, сега е истинска красавица СНИМКИ

Елиминирайте торбичките под очите

Прикрепете студените лъжици от изпъкналата им страна към зоната, под очите ви и ги плъзнете надясно и наляво, после нагоре и надолу. Ако кремът ви е специално за тази област, то движенията ви могат да са по-интензивни. Процедурата трябва да продължи около минута- две.

Отървете се от подутите клепачи

Затворете очи и много внимателно поставете студените лъжици върху клепачите си. Оставете ги да се затоплят, след това ги потопете в студената вода и отново ги сложете на клепачите си. Повторете това 507 пъти.

С тези женски "сигнали" ще накарате всеки мъж да се влюби във вас!

Заличете бръчките между веждите

Поставете охладена лъжица между веждите си и плъзнете нагоре-надолу докато прилагате лек натиск върху лъжицата. Направете същото движение около 10 пъти редувайки топли със студени лъжици.

Премахнете бръчките от носа. Краищата на двете лъжици трябва да натиснат кожата в основата на веждите и да ги преместите към слепоочията, леко повдигайки ги. Повторете това 12 пъти.

Тайните на привлекателната жена, която покорява мъжете само с един поглед

Премахнете бръчките по челото

Поставете предварително загряти лъжици в центъра на челото и бавно ги плъзнете ктм слепоочията си с кръгово движение. Вместо да правите кръгови движения може леко просто да опънете кожата с лъжиците. След това се върнете в изходна позиция. Лъжиците трябва да се загреят отново с горещата вода. Продължителността на процедурата е около 2 до 3 минути.

Намалете назолабиалните гънки

Отворете устата си. Поставете нагряти лъжици до ноздрите си и с няколко кръгови движения ги плъзнете към ъгълчетата на устата си. Повторете това упражнение 5-7 пъти.

Сбогувайте се с двойната брадичка

Можете да направите дори това с лъжиците. Предварително ги потопете в гореща вода. След това поставете лъжиците в основата на двойната брадичка и ги плъзнете към предсърдията, като леко опъвате кожата. Повторете това 10 пъти.

7 малки трикчета, които ще ви превърнат в магнит за мъжете

Намалете бузите си

Много дами намират пухкавите бузки за недостатък. Ако сте от тях и искате да имате по-овално лице и аристократична изтънченост, то може да използвате отново лъжиците.

Прикрепете ги нагорещени с изпъкналата част към ъглите на устата, като ги държите изправени. Плъзнете ги към ушната мида с кръгово или вълнообразно движение през областта на бузите.

Накиснете отново лъжиците в гореща вода, поставете ги в първоначалната им позиция. След това отворете устата си, сякаш искате да извадите звука „е“ и повторете движението. Трябва да направите тази техника 5-7 пъти.

Отпускане на мускулите на врата

Прикрепете ръба на нагрята лъжица към зоната под ухото. Контролирайте степента на натиск плъзнете лъжицата по страничната линия на шията до ключицата. Повторете 10 пъти.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Рецивидист

Рецивидист 29.01.2020 6:41

С черпаци ще стане по- бързо и на финала - бой по кратуната на тея, които са измислили тая дивотия

Чедтно казано

Чедтно казано 27.09.2020 4:10

Изобщо не действа.

жожижо

жожижо 28.09.2020 13:08

а с вилици става ли