logo

Падна измамата със снимките "преди" и "след" - ето как ни лъжат!

Падна измамата със снимките "преди" и "след" - ето как ни лъжат!

25-годишната фитнес инструкторка Мел от Австралия публикува два много интересни кадъра в личния си блок. Те бяха на нейна клиентка и са по-популярни с името „преди” и „след”, именно заради тренировките през които момичето е преминало, за да постигне желаните резултати и оформяне на тялото.

От jenata.blitz.bg ви разказахме историята на една жена. Която спря да яде 4 продукта и отслабна с цели 70 килограма. Разкрихме ви и кои са 15-те храни с ниско съдържание на въглехидрати, с които отслабването е просто детска игра.

Въпреки видимата промяна на момичето на двата кадъра – „преди” и „след”, потребители на мрежата разкриха страшната измама на Мел. След като прочетете следващите редове ще се замислите сериозно дали някога да повярвате на снимки от този вид по реклами на инструктори или продукти за отслабване.

Без усилия: 5 трика за бързо отслабване

Видимо от кадрите, на единия момичето има малко наднормено телосложение, паласките й висят над бельото и просто тялото й е малко по-едро от наложилия се стандарт. На следващия кадър обаче девойката е видимо отслабнала, стегнала се и вече гордо позира пред огледалото в по-уверена поза.

Е, оказва се, че разликата между двете снимки не е 15 месеца, а само 15 минути... Точно така! За да „загуби” тези излишни килограми, момичето просто сменя прическата си, слага си бикини в правилния размер, а не по-малки, които да я стягат, гълта горема си и придърпва паласките си назад към гърба чрез специална лепенка.

6 съвета за отслабване без стрес или ограничения

Пример номер 2

Разликата между тези снимки пък е не повече от 5 минутки. Момичето е избрало правилното осветление, което всъщност да разкрие недостатъците на фигурата й. Лошият подбор на бельо също спомага за този ефект. На снимката „след” видимо девойката изглежда по-добре, като повечето хора си мислят, че това е резултат от програма за отслабване. Уви, разликата е в снимките е едва 5 минути, за което признава самата позираща девойка.

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Пример номер 3

Това е Дженифър – майка на три деа, която се „възстанови” след раждането. Всъщност благодарение на специален филтър много от излишните й килограми изчезнаха за снимката, но уви – само за нея.

Диетата на балерините

Пример номер 4

Това е поредната девойка, която е „открила” бърз начин да отслабне...

Тази военна диета ще ви отърве от излишните килограми само за 3 дни!

Пример номер 5

Както виждате този мъж дори се е усмихнал, след като се е отървал от излишните килограми. За жалост е видимо, че багажът зад него си стои все по един и същи начин подреден. Голям гаф, а?

Сбогувайте се бързо и лесно с излишните килограми с тази проста ябълкова диета!

Пример номер 6

сляпо!/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 30.03.2019 6:24

То и аз имам промяна преди и след като отворя сайта близ! В единия случай съм с малко хуйче като маслинка, а във втория ставам с хуйче като корнишон!

ха ха ха

ха ха ха 30.03.2019 8:56

1 април е в други ден

Пламен

Пламен 26.03.2021 7:40

Идиотите не са се свършили да вярват на подобни трикове, особено публикувани тука.

Личен опит

Личен опит 26.03.2021 17:45

Л Карнитинът на биогейм е най добър.и без тренировки мазнините се стопяват при това ядете както си ядете нормално без диети