Преди година тя беше враждебна дебелана, а сега... СНИМКИ

Преди година тя беше враждебна дебелана, а сега... СНИМКИ

Стресът от загубата на любим човек и грижите за детето отключили в нея компулсивно преяждане

Млада индийка свали 24 кг. за една година и стана фитнес треньор, пише Times of India.

Кхашбу Гупта признава, че причина за затлъстяването й станала преждевременната смърт на майка й.

"Бях щастлива, имах приятели, любима работа, майка. Преместих се в Калкута, намерих си нова работа и скоро забременях", разказва младата жена. 

Беззъба дебелана се превърна в секси мадама, събра очите на всички ВИДЕО

Тя бързала да сподели радостната новина с майка си, но така и не успяла да й съобщи, че ще става баба. Родителката претърпяла тежка катастрофа и няколко дни по-късно починала в болницата.

"Светът ми се срина, започнах да кървя от стрес. Лекарят ми предписа пълна почивка на легло. Обхванаха ме мисли за самоубийство. След раждането също беше трудно, нямах подкрепа и помощ", споделя Гупта.

Стресът от загубата на любим човек и грижите за детето отключили в нея компулсивно преяждане. На всичкото отгоре се пристрастила и към алкохола. 

Жена свали 82 кг., коремът й заприлича на тесто за питка и получи прякорът… СНИМКИ

"Мразех да общувам дори и с роднините си. С дете на ръце нямах време да готвя, така че поръчвах каквото ми се прииска и това доведе до наддаване на килограми", добавя тя.

След известно време индийката направила опит да отслабне с диетолог, но той се оказал неуспешен и загубените килограми се върнали отново.

По-късно успяла да влезе в безплатна тренировъчна програма и започнала своя път към промяната.

Млада майка спря алкохола и ето какво й се случи СНИМКА

"Участвах и в състезания по натурален бодибилдинг. Бях толкова удивена от трансформацията си, че продължих да спортувам и сега съм треньор за напреднали", споделя индийката. 

Гупта тренирала от пет до шест дни в седмицата, спазвала диета с калориен дефицит и се хранела само с домашно приготвени балансирани ястия. 

Така само за година успяла да отслабне от 70 до 46 килограма.

55-г. бивша моделка разкри еротичната си тайна за бързо отслабване

Сега тя тежи 56 килограма. И отбелязва, че целта й не е била да отслабне максимално най-бързо, а систематично да намалява теглото, за да запази резултата.

"Имах ясни причини защо искам да остана във форма. Винаги си поставям малки цели с реалистични очаквания.

Никога не съм спазвала екстремни диети. Промените, които видях в себе си (физически и психически), сами по себе си бяха голяма мотивация", посочва в заключение индийката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай