logo

Падна голяма мистерия, свързана със секси моделките на Victoria's Secret и пухкавите жени (СНИМКИ/ВИДЕО)

Падна голяма мистерия, свързана със секси моделките на Victoria's Secret и пухкавите жени (СНИМКИ/ВИДЕО)

Едва ли има жена, че и мъж, които да не са изгубвали ума и дума от секси моделките на известната марка за бельо Victoria's Secret. Ангелите на Виктория са емблема за красота, сексапил, чар и какво ли още не.

Секси моделки на Victoria's Secret се показаха по сутиени без капка срам, а мадама почна да ги обарва по гърдите - причината е смайваща (ВИДЕО)

Кофти в цялата ситуация е, че не всяка нормална жена изглежда като моделките на Victoria's Secret. Именно заради това често пъти дамите изпадат в депресия или омраза към собственото си тяло.

Секси моделката на Victoria's Secret Кандис направи шокиращи разкрития за раждането на второто й бебе (СНИМКИ)

Напоследък все повече хора започнаха да нападат моделките на Victoria's Secret, че и самата компания. А една от причините е именно, че всички жени, които дефилират в грандиозното шоу са все прекалено слаби и няма по-пухкави дами.

От Victoria's Secret излязоха със скандално оправдание защо не използват дебелички моделки. Не само това. Те стигнаха до там да заговорят и за транссексуални модели. 

„Да, ние не използваме услугите на дебелички моделки. Но за това си има съвсем логично обяснение”, заяви главният маркетинг директор на Victoria's Secret Ед Разек.

По думите му всичко това се дължи на факта, че няма интерес към пухкавите дами.

„Преди години бяхме взели по-дебелички жени, които да дефилират с бельото ни. Нямаше никакъв интерес към това”, призна Ед Разек.

Той поясни, че по същата причина не използват и за транссексуални модели: „Никои не иска да гледа такива неща и хора”.

Сексапилната моделка на Victoria's Secret Сабрина преживя огромен кошмар! Тялото й е направо обезобразено от... (СНИМКИ)

Главният маркетинг директор на Victoria's Secret разкри една голяма мистерия, свързана с марката. А именно защо моделите бельо, които произвеждат са в по-малки размери, а няма такива са по-едри дами.

„И тук причината е проста и банална. Просто изглежда, че по-дебелите жени не проявяват интерес към нашите продукти. Точно затова и не произвеждаме по-големи размери от бельото, което предлагаме”, сподели главният маркетинг директор на Victoria's Secret.

А сега ви предлагаме да видите и как мина последното ревю на Ангелите на Виктория. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

Ема

Ема 12.11.2018 21:25

Тия манекенки приличат на анорексички, на един наръч кокали без месо! Никой не ви говори за цоци,а за нормално телосложение на жените.

Eva

Eva 12.11.2018 23:41

Момичетата са супер и не те трябва да променят нещо по себе си а тези който искат да са като тях. ;)

magragita

magragita 14.11.2018 17:24

ако ти е писнало да те наричат „дебелата", „цоцоланата", „свинята", „тлъстата", „ходещото кюфте" вземи си това,гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ,ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2AVv6QM