logo

Ще забравите за тлъстините по краката, ако направите тези 5 неща

Ще забравите за тлъстините по краката, ако направите тези 5 неща

Не се паникьосвайте – има как лесно, бързо и безпроблемно да се отървете от излишните килограми

Няма жена, която да не изпитва ужас от това да напълнее. Излишните килограми по тялото са истински ужас, но като че ли най-зле е ако те са „разположени“ по краката ни. Но преди да изпаднете в паника – почакайте, има спасение,

Ако забележите мазнини в долната част на тялото си и искате да се отървете от тях, то тогава знайте, че има няколко прости навика, които могат да ви помогнат.

Според диетолози, ако консумирате допълнителни 100 калории всеки ден, можете да качите 4,5 кг допълнително тегло за една година. Освен това тази мазнина ще бъде разположена на бедрата и задните части. 

Но има пет лесни начина да се отървете от тях.

Ето кои са те:

Яжте по-малко калории, отколкото изгаряте. Опитайте се да намалите приема на калории с 200 или 300, докато не забележите промяна. В същото време, ако видите, че отслабвате, но в краката ви няма по-малко мазнини, тогава бъдете търпеливи. Може би в момента мазнините се изгарят в друга област на тялото. 

Пийте чаша вода между храненията. Само една чаша вода ще притъпи глада ви, ще подобри храносмилането и ще ви помогне да отслабнете.

Идеалното женско дупе е на три упражнения разстояние (СНИМКИ)

Изкачвайте се по-често – по стръмни улици, хълмове в парка или по стълби. Благодарение на такива разходки можете да помпате и укрепвате мускулите на краката си. Това ще бъде особено ефективно, ако носите раница (или просто някаква допълнителна тежест). 

Осигурете си достатъчно сън и слънчева светлина. Липсата на сън е опасна, защото може да наруши способността на тялото да се защитава срещу болести. Освен това увеличава желанието за нездравословна храна. Благодарение на достатъчното количество слънчева светлина ще установите денонощен ритъм за деня, ще повишите нивото на енергия и жизненост. 

Формата на женското дупе разкрива неподозирани неща! (СНИМКИ 18+)

Излизайте на разходка след всяко хранене. Само 10 минути след хранене и току-що изядените храни ще се усвояват по-добре.

Важно: Тези съвети не могат да бъдат приравнени с лекарско предписание. Преди да вземете решение, консултирайте се със специалист. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!