logo

Ученичка претърпя около 100 операции, за да придобие лице на кукла

Ученичка претърпя около 100 операции, за да придобие лице на кукла

Китайката започнала да посещава пластичните хирурзи на 13-годишна възраст

16-годишна ученичка от Китай претърпя около сто пластични операции, за да създаде образа, за който отдавна мечтаеше. 

Джоу Чуна стана "най-младата китайка, пристрастена към пластичните опрации". И така, през последните три години, с помощта на хирургични процедури, тя промени лицето си, за да прилича на кукла. Резултатът може да се види в нейния акаунт в социалната мрежа Sina Weibo (китайският еквивалент на Twitter), който има над 300 000 абонати.

Майка на 3 деца умря след операция за "бразилско дупе" дни след рождения й ден

Китайската ученичка обясни желанието си да промени външния си вид с факта, че имала естествени несъвършенства в лицето си. Нещо повече, тя дори се сблъсквала с тормоз, тъй като съучениците на Джоу открили, че очите й са твърде малки, а носът й - непропорционално голям.

Китайката започнала да посещава пластичните хирурзи на 13-годишна възраст. Лекарите й направили ринопластика, увеличили формата на очите и размера на гърдите й, направили липосукция и поставили филъри в устните й. Цената на всичките операции е 620 хиляди долара.

Плейбой моделка пръсна куп пари, за да стане живо Барби и пак не може да си намери сериозно гадже (СНИМКИ 18+)

"Никога няма да съм доволна от външния си вид. Всеки път си мисля, че ще изглеждам по-добре, ако си направя нови пластични операции", каза Джоу. Тя също така изрази съжаление, че не си е правила пластична операция по-рано./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Alex

Alex 12.06.2021 9:51

Никога не е късно да се проявиш като идиот!И в допълнение: такива чудесии могат да се случат само в поднебесната империя и в другата-Британия.