logo

Уенди умря от срам заради рисунката на сина си и се промени до неузнаваемост СНИМКИ

Уенди умря от срам заради рисунката на сина си и се промени до неузнаваемост СНИМКИ

Това беше истински шамар в лицето и алармата, от която се нуждаех, споделя многодетната майка

Майка на четири деца от Австралия отиде да прибере сина си от училище, видя рисунката му и се промени до неузнаваемост, съобщава News.com.au.

Уенди Кандлиш ярко си спомня произведението на най-големия си син, висящо на прозореца на неговата класна стая. На него тя била с голям корем, а текстът гласял: "Нормално е да си дебел". 

"Нямаше нужда да питам коя е на сина ми – просто знаех", казва Уенди. "Това беше истински шамар в лицето и алармата, от която се нуждаех", добавя тя.

40-годишната австралийка споделя, че по време на бременностите си е възприела буквално правилото, че майката трябва да яде за двама. 

Всички я наричаха дебелана, а сега дори бившият й съжалява, че не е с нея СНИМКИ

"Килограмите наистина започнаха да се трупат и достигнах най-голямото си тегло. Всяка бременност беше по-тежка от предишната, а последната беше изпълнена с много здравословни проблеми", казва тя.

И добавя, че при последната бременност заради наднорменото й тегло било много трудно за околните да разберат, че чака бебе. 

Рисунката на сина й толкова много я засрамила, че тя решила сериозно да се погрижи за себе си, за да не възприемат децата й за нормален начина й на живот.

Тя свали 142 килограма и стана секс бомба, но я сполетя нещо ужасно СНИМКИ 18+

"Раждането и тази рисунка бяха момента, в който осъзнах, че трябва да се променя. В този момент осъзнах, че не бих могла да науча децата си да бъдат най-добрата версия на себе си и да им кажа, че могат да правят всичко, за което мечтаят, ако аз самата не го правя сам", казва още Уенди.

Това я накарало да се вземе в ръце и веднага да се запише на фитнес. 

"Наех личен треньор и заедно се фокусирахме върху храненето и упражненията. Скоро открих, че наистина ми харесва да вдигам тежести и за първи път всъщност започнах да виждам промени в тялото си", казва 40-годишната австралийка.

Уенди не крие, че вече се гордее със себе си и с постиженията си.

Медицинска сестра свали половината от теглото си и стана секси мадама! Ето я тайната СНИМКИ 18+

И уточнява, че основната й цел да тръгне по пътя на промяната не са били излишните килограми. 

"Исках да бъда модел за подражание за децата си" признава многодетната майка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!