logo

Жена пи по 2,7 л. вода дневно, но след 6 седмици забеляза лоши промени СНИМКИ

Жена пи по 2,7 л. вода дневно, но след 6 седмици забеляза лоши промени СНИМКИ

Тя обясни решението си да премине през подобно преживяване с факта, че преди това е била в състояние на постоянна дехидратация

Репортерка на Newsweek се подложи на любопитен експеримент и всеки ден в продължение на шест седмици пи по 2,7 литра вода. Резултатът определено бил изненадващ и успял да я шокира.

В статия за изданието Леони Хелм обяснява решението си да се подложи на подобно нещо с факта, че преди това е била в състояние на постоянна дехидратация и това много я притеснявало.

За да види дали експериментът ще има някакъв ефект върху кожата й, тя отишла в специализирана клиника и си направила 3D сканиране на лицето й с помощта на системата за анализ Visia.

Сварете банан, изпийте водата и с тялото ви ще се случи нещо невероятно

Скенерът показал, че по лицето си има леки увреждания от слънцето и някои бръчки около очите и определил възрастта на кожата й на 29 години - три години по-млада от действителната й възраст.

Репортерката споделя, че на третата седмица от експеримента се е научила да не забравя да пие вода, но в същото време течността вече й била втръснала до болка. 

"Започнах да променям малко водата, като добавях в нея пресен лайм или лимон, може би малко мента, просто за да поддържам нещата интересни. Забелязах също, че към третата седмица започнах да изпитвам нужда от вода, защото тялото ми започна да функционира по друг начин", казва тя. 

Тайната падна: Ето как да пиете вода, за да отслабвате

Към  шестата седмица вече започнала да усеща, че в общото й състояние са настъпили значителни  положителни промени - будела се по-рядко през нощта, а сутрин се чувствала много по-свежа.

Когато отново отишла в клиниката, за да провери състоянието на кожата си обаче, останала неприятно изненадана. Оказало се, че за тези шест седмици кожата й се е състарила с цели 7 години! 

5 рецепти за краставична вода, с които ще промените кожата, апетита, кръвта и теглото си

"Представете си изненадата ми, когато ми казаха, че състоянието на кожата ми се е влошило... Ако преди това скенерът установи, че възрастта на кожата ми е 29 години, то този път реши, че имам кожа на 36-годишен човек.

Изсмях се иронично, когато д-р Хан ми каза, че въпреки незначителното подобрение във вида на бръчките ми, текстурата на кожата ми е "значително по-лоша", порите ми са "значително по-големи" и както кафявата пигментация, така и възпалението са по-лоши", отбелязва тя. 

"Въпреки лошите новини, ме увериха, че това е само временно и оттогава продължих да пия повече вода, защото това може да бъде само нещо добро в дългосрочен план. Към момента съм щастлива да кажа, че кожата ми се върна към нормалното", посочва в заключение Хелм. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

oreunou

oreunou 13.10.2023 13:30

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много спeрма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik