logo

Жена показа как да се отървем от космите лесно у дома

Жена показа как да се отървем от космите лесно у дома

Нужните продукти се намират в абсолютно всяко едно жилище

Потребителката на ТикТок miradoodles показа в профила си начин, по който съвсем лесно и без много усилия да се отървем от излишното окосмяване по тялото. За целта дори не е нужно да ходим до салон за красота. 

5 фатални грешки, които съсипват косата

Можем да направим всичко у дома в домашни условия и с продукти, които са налични в жилището на всеки. 

На пръв поглед процедурата не представлява нищо особено, но много бързо стана вайръл, а много жени сипят похвали, радвайки се, че са отворени на най-новия и лесен трик за премахването на нежеланите косми у дома. 

Влогърката признава, че е знаела процедурата от преди това, но карантината е принудила да се научи на нея добре и да я практикува в жилището си. 

По думите й трябва да вземем сок от лайм, захар и зехтин или течно масло. 

Изсипваме захарта в подходяща купа, добавяме сок, поставяло това на котлона, докато се получи течно съдържание. След това започва забавлението. 

Това е най-ефективният начин да се сдобиете с гъста и красива коса

Потребителката маже смеската върху масло, разлято върху плота в кухнята и я излива върху себе си. Захарта се втвърдява колкото е необходимо. 

Блогърката нанася сместа с мокри ръце и я нанася върху крака си. Както е всеизвестно, сместа се дърпа в обратна посока на растежа на косъмчетата. Мира съветва да имате и влажна кърпа влизо до вас и показва всеки един етап на процедурата, включително и крайния ефект.

@miradoodles

Real way of sugaring: *no dangerous pouring in a cup* ##sugarwax ##sugaring ##sugaringwax ##smoothskin ##exfoliation ##waxingathome

♬ Sugaring w Miradoodles - Mira

/> Видеото вече е гледано почти 10 милиона пъти. Коментарите на потребителите са изключително позитивни. 

 

Коментирай