logo

Животът на Пам тотално се промени! При това само заради... (СНИМКИ)

Животът на Пам тотално се промени! При това само заради... (СНИМКИ)

Само заради две малки промени сега жената изглежда с десет години по-млада

Едва ли има човек, който да не иска да се чувства красив и привлекателен. Това правило важи най-вече за жените. Преди време от jenata.blitz.bg ви разказахме за шокиращата история на Лорън Шедин, която цял живот си мислеше, че всичко й е наред, но един ден разбра, че това далеч не е така.

Малко преди това от jenata.blitz.bg ви споделихме „правилото за шестте сантиметра”, което може да преобърне живота не само на жените, но и на мъжете.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви разкажем историята на американката Пам. Нейният живот също се преобърна из основи, а в основата на това се оказа жена на име Кристофър Хопкинс.

Историята на Пам и Кристофър е толкова поучителна, че всяка жена в по-напреднала възраст трябва да я знае.

И така. да започнем от там, че Кристофър Хопкинс е известна стилистка и майсторка на трансформацията от град Минеаполис, САЩ. Тя притежава салон за красота. Кристофър е написала и книга за това как жените след 45 години се грижат за себе си и поддържат красотата си. Посещението в салона й струва около 200 долара. 

Именно в салона на Кристофър е влязла и Пам. Тя поискала фризьорката да подсили сивите й коси, но чула шокиращ отговор, а именно „Не!”.

Стилистката решила тотално да промени визията на Пам. Тя я посъветвала да не боядисва косата си изцяло, а да създава ярки акценти в нея. 

Пам се доверила на съвета й и освен косата решила да промени и визията си, благодарение на грим. 

Гримьорът на Мишел Обама издаде куп пикантерии за нея и мъжа й! (СНИМКИ)

Крайната трансформация шокирала всички. Сега Пам изглежда 10 години по-млада и се чувства като съвсем различен човек. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай