Гримьорът на Мишел Обама издаде куп пикантерии за нея и мъжа й! (СНИМКИ)

Гримьорът на Мишел Обама издаде куп пикантерии за нея и мъжа й! (СНИМКИ)

Неотдавна бившата първа дама на САЩ Мишел Обама скандализира всички с облеклото си. Малцина обръщаха внимание на грима и прическата й, защото всичко погледи бяха приковани към странните й дрехи. А като споменахме грим, то от jenata.blitz.bg трябва да ви припомним, че преди време личният гримьор на сегашната първа дама на САЩ Мелания Тръмп издаде куп пикантерии за нея.

Оказа се, че гримьорите на известните дами в американската политика обичат бая да говорят и да издават пикантни тайни.

Такъв е случаят и на Карл Рей, който е известен гримьор от Вашингтон. Той е горд собственик на козметичното студио One80. Той работи с някои от най-влиятелните жени в политиката, включително бившата първа дама на САЩ Мишел Обама. Освен нея клиентки са му и членовете на Върховния съд Нанси Пелоси и Соня Сотомайор, съдия Елена Каган, сенатор Кирстен Джилибранд, Нанси Пелоси и Валери Джарет.

Карл Рей реши да разкрие странната си лична история. Той сподели, че още като 14-годишно момче много е обичал да гледа сутрин как майка му се гримира. „Малко след това родителите ми се разведоха. Една сутрин предложих на майка ми да я гримирам, защото мога да го направя и по-добре. Така и стана. Това бяха нашите мигове на общо щастие”, спомня си Карл. 

Така неусетно той започнал да се занимава професионално с грим. Когато бил на 20 години работил в известния хотел „Четири сезона”. Тогава един ден изненадващо получил писмо от Белия дом, което било свързано с Мишел Обама.

„Не се интересувам много от политиката. Имам гражданска позиция, но предпочитам да не говоря за това. Отнасям се с високопоставените ми клиентки, които са политици, както с останалите жени, които гримирам. С повечето известни дами, с които работех, бях подписал договор за неразкриване на тайни, свързани с красотата им. За мен е важно да поддържам ниво на доверие и лоялност. Те искат същото като всички останали жени. Правя всичко по силите си, за да ги накарам да изглеждат и да се чувстват красиви, независимо от тяхната професия, позиция или слава. Просто ги карам да бъдат най-добрата версия на себе си. Това е моето мото. Разбира се, има някои нюанси в тази работа, които трябва да бъдат взети под внимание, защото тези жени не са модели, а политици. Хората могат да бъдат доста придирчиви, а събитието, за което правите грим, е важно, може да бъде държавна вечеря или кръгла маса. В тези случаи предпочитам да направя телесен грим. Няма ярки устни или опушен грим”, уточнява Карл Рей.

И така настъпил денят, в който получил писмото от Белия дом. „Те ми изпратиха три снимки на гримове, които тогавашната първа дама на САЩ Мишел Обама, харесва. Питаха ме мога ли да я нагримирам така. „Разбира се! Да, мога” – им казах. Бях толкова нервен. Отидох при нея и си помислих: „Просто направете всичко, което можеш и бъде себе си”. Казах й, че съм нервен и тя се изкикоти. Направих грима й и три дни по-късно ми се обадиха и ме попитаха дали искам да се върна, а след това ми се обадиха отново и отново”, спомня си Карл.

Оттогава той започва да пътува по света с Мишел. Това започнало още преди десет години. Работил е с първата дама на САЩ три до пет дни в седмицата, в зависимост от това колко събития са планирани. „Понякога трябваше да я гримирам по три пъти на ден и все по различен начин. Сутрин тя можеше да с разхожда с децата, след това да заснеме корицата на списанието, а вечер да вечеря с дипломати от цял свят. Работата с нея бе като да си се качил на влакче в увеселителен парк, времето буквално летеше”, спомня си гримьорът.

През годините Рей гримирал Мишел за почти всички официални събития: да се срещне с папата и с Нелсън Мандела, дори я гримирал за официалните й портрети на Белия дом. А освен това помогнал на фризьорите й да подберат правилната за лицето й прическа, както и цветът на косата й. 

Сега графикът на Карл Рей и Мишел Обама далеч не е толкова ангажиран, въпреки, че още пътува с нея из Щатите, където тя представя книгата си „Becoming”.

Той издаде, че Мишел обича устни, начервени в телесен цвят, широко отворен поглед и изписани скули. Обикновено гримьорът използва топли нюанси, малко контур и маркер.

„Тя е най-вдъхновяващият човек, който седеше в стола ми”, уточнява Рей.

Освен всичко гримьорът сподели, че няколко пъти е гримирал и американският президент Барак Обама. „При мъжете е доста по-просто. „Добре, нека го направим бързо” – винаги казват те. Няколко пъти направих грим на Барак Обама, в един от случаите имаше важно интервю по телевизията. Обикновено гримьорът изглажда тонуса на кожата на мъжа, слага му малко балсам за устни и леко подстригва веждите, ако има нужда. И това е всичко”, уточнява Карл Рей. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Факт

Факт 09.02.2019 22:36

Това е ненужна професия,защото има много по-важни неща !!!! В днешно време има много ненужни професии,а всъщност трябва да има други по-полезни за хората!!!

Мина

Мина 09.02.2019 23:28

абе идиоти оправям е все едно секс е правил с нея..еяйй нямате стигане бе да привлечете интерес го правите боклуци

Чалъма

Чалъма 10.02.2019 5:27

Тук "оправях" не е синоним на "турях", а значи "гримирах". Точно както името на този сайт е Битц.

Марина

Марина 11.02.2019 10:20

Ако заглавията не са провокативни,никой няма да ви чете статиите!

Росин

Росин 11.02.2019 11:22

Поредното тъпо, очернящо заглавие.

Ха ха

Ха ха 11.02.2019 13:48

Чернилките си остават чернилки. Сиганите също. Да уба и заглавието