logo

Баща снима детето си на люлката, кадърът му разкри нещо страшно

Баща снима детето си на люлката, кадърът му разкри нещо страшно

Не е за вярване как животът на едно семейство се обърна за секунди

Кой би помислил, че една стара снимка на момиченце може да е предвестник на ужасно заболяване, което скоро лекарите ще диагностицират.

Баща решава да публикува фатална снимка на детето си, за да предупреди другите родители за признаците на коварна болест, която отнема човешкия живот.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме тежката драма в живота на Габи, която отиде да роди малката Беа, но се случи нещо ужасно, което за малко да им  коства живота.

Днес ще ви разкрием как една простичка снимка може да подскаже, че детенцето ви страда от най-тежката болест.

Момиче със стегнат корем забеляза линия върху него, отиде на доктор и чу нещо шокиращо! (СНИМКИ)

В края на 2016 година Дейв Флетчър решава да заведе щерка си Изи на детската площадка. Слага момиченцето в люлката и започва да я люшка и забавлява. След малко обаче детето просто заспива.

Други деца наблизо се смеели на станалото, но Дейв решил да направи нещо нетипично. Той извадил телефона си и уловил момента. Детайлите от този кадър обаче говорели за най-страшното.

Жена роди близнаци, а лекарите и мъжът й онемяха щом видяха бебетата СНИМКИ

Оказва се, че малката Изи има рак.

Подобна умора не е нормална за едно активно и здраво бебе. Дори тогава това е било сигнал за сериозно заболяване. Другите симптоми също скоро бяха хванати от лекарите – синини по тялото, чести боледувания.

Жена роди, а след 3 седмици се случи нещо шокиращо

Родителите обаче дълго време пренебрегвали тези сигнали – преписвали тези признаци на честото падане на бебето и слабия му имунитет по време на грипния сезон. Когато обаче Изи получила необясним обрив, те решили да отидат в клиниката, за да й направят изследвания.

Лекарите обаче веднага ги сюрпризирали неприятно с най-коварната диагноза – левкимия.

Виждайки бебето й, лекари и акушерки започнаха да крещят: То има... СНИМКА

В момента Изи е претърпяла един курс химиотерапия. Лекарите казват, че състоянието й се подобрява. Момиченцето трябва да продължи обаче с терапията за известно време.

Експертите успокояват родителите, че дъщеричката им лесно преодолява левкимията заради ранното диагностициране на заболяването./jenata.blitz.bg

Коментирай

бай Сандо

бай Сандо 03.12.2018 14:11

И какво му е страшното,когато бългаски диктори стопират болеста или сте стигнали дъното на невежеството си? https://youtu.be/UFuDR-XdT9Y

Блиц

Блиц 03.12.2018 14:13

Като пишете или превеждате, поглеждайте в речника или си включете проверката за правопис. ЛевкЕмия!

vesi

vesi 03.12.2018 17:19

Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2p1tJi2

Аlex

Аlex 03.12.2018 22:50

Пишете грамотно!Пише се левкЕмия,а не левкИмия.!Не се опитвайте да създавате нови думи!

henrikav

henrikav 04.12.2018 19:49

Шо, бе,съдават нови думи, те така се убогътява езикът ни , бе, и някак се модерно звучение има, като на новогражданин или ка . Колкото за речници, леле не говорете и без това се употребяват толкова нестандарнотии от времето на пияните каруцари, които събираха боклука по софийските улички.

Alex

Alex 05.10.2020 21:53

Дано се оправи детенцето...ЛевкЕмия се пише,а не левкИмия...

Anonimus

Anonimus 05.10.2020 22:57

Думата произлиза от гръцкото ЛЕфКО - бяло. Има пристанище на долният тънък край на Корфу - Лефкими... та кой знае, може да се приеме и за вярно.

Anonimus

Anonimus 05.10.2020 22:59

Повечето понятия в медицината идват от гръцкият - Гинеки (жена)- гинеколог, андро (мъж)- андролог, кардя (сърце)- кардиолог, педя (деца) - педиатър, поди (крака) - подиатър (специалист по нокти, мазоли и др. - има такава специалност в Щатите) лефкоцити... и мн. други.

Фотографа

Фотографа 06.10.2020 7:50

Какво значи " щерка " ??? Научете се да пишете на български , дофтасали от дълбоката провинция словоблудци !!!! ДЪЩЕРЯ !!!!!

123

123 09.10.2020 9:15

дано се оправи детенцето, майната на правописа. Но не приляга на един журналист да допуска такива грешки