logo

Мъж подкара раждащата си жена към болницата, но насред пътя получи дежавю и... СНИМКИ

Мъж подкара раждащата си жена към болницата, но насред пътя получи дежавю и... СНИМКИ

Щастливият татко признава, че е реагирал спокойно благодарение на работата си, заради която е свикнал да бъде сдържан в трудни ситуации  

Мъж не успя да стигне с бременната си съпруга до болницата и се наложи да изроди бебето посред нощ край пътя,  пише Daily Mirror.

Вечерта на 28 февруари на жената на 44-годишния директор на погребално бюро Доминик Листър - Натали, водите й изтекли. Двамата набързо събрали багажа й, качили се в колата и потеглили към болницата. До там обаче така и не успели да стигнат, защото пътят бил в ремонт и се наложило да спрат. 

Доминик излязъл от колата, за да обясни на работниците за спешната им ситуация. Точно в този момент Натали заявила, че започва да ражда.

Хубавица направи спонтанен аборт, след месеци забременя отново, а на видеозона я чакаше огромна изненада

Запазвайки присъствие на духа, британецът помолил работниците да извикат линейка, а самият той започнал да изражда съпругата си на задната седалка на семейния ван. 

Бебето се родило без усложнения и съвсем скоро майката и малката Алис били откарани в болница.

Британецът споделя, че това не е първия път, в който му се налага да влезе в ролята на акушерка. Три години по-рано отново трябвало да помага на съпругата си, докато получавал ценни напътствия от оператора на спешния телефон. 

Тогава обаче всичко било много по-лесно, защото съпругата му раждала вкъщи, а не насред нищото.

Щастливият татко добавя, че е реагирал спокойно на раждането благодарение на работата си, заради която е свикнал да бъде сдържан в трудни ситуации. 

Майка видя чудовище със зъби и нокти на екрана на видеозона, истината я остави без думи ВИДЕО

"Но да помогна за раждането на собственото си дете не е нещо, което някога съм очаквал да направя. Да се случи два пъти е нещо много специално. Бях първият човек, който за кратък момент ги държа в ръцете си", споделя още Доминик. 

"Служителите в болницата шеговито ме попитаха дали не искам да работя като акушер, но аз отговорих, че според мен две раждания са ми повече от достатъчни", казва мъжът.

"Ще бъде толкова хубава история, която да разказвам на децата, когато пораснат. Уникална е, но определено не е това, което сме планирали", добавя съпругата му Натали. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай