logo

Дженифър намери начин да забременее от покойния си мъж и...

Дженифър намери начин да забременее от покойния си мъж и...

След седем месеца битка мечтата на младата британка е на път да се превърне в реалност

35-годишна британка намери начин да забременее от покойния си съпруг. Дженифър Гафни и мъжът й Даниел били заедно повече от 12 години. По време на щастливия си брак двамата се сдобили с момченце и започнали да планират още едно дете.

През ноември 2018 година обаче Даниел умира внезапно. 38-годишният мъж заминава за командировка, където е покосен от инфаркт. По ирония на съдбата, точно същия ден Дженифър имала час при лекаря си, с когото да обсъдят евентуална нова бременност.  След като научила тъжната вест за кончината на съпруга си, тя се обадила на гинеколога. А след това, със съгласието на полицията, взела семенна течност от мъжа си. 

Учените бият тревога: Бременността от по-зрял мъж крие огромни опасности!

Жената съхранява сперматозоидите в очакване Върховният съд на Бризбейн да й разреши да ги използва. В заявлението си пред магистратите Дженифър казва, че със съпруга си винаги са искали да имат няколко деца и че е готова да поеме цялата отговорност като единствен родител.

"Твърдо съм убедена не само, че Дан би искал това, но че и аз го искам. Също така вярвам, че второто дете ще е от полза за по-големия ни син", пише Дженифър, уточнявайки, че решението й да забременее не се дължи на отрицателните емоции покрай загубата на съпруга й.  

Жена роди на 67! Не е за вярване как изглеждат тя и детето й 14 години по-късно

След седем месеца битка магистратите се съгласяват с доводите на Дженифър и мечтата й е на път да се превърне в реалност! 

"Последните седем месеца бяха най-трудните в живота ми. Сега искам да се подготвя за бъдещето с подкрепата на прекрасното си семейство и приятели", споделя младата жена и благодари на съда в Бризбейн за времето, което е отделил на случая й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай