Дева Мария: 20-г. девственица забременя, шокира всички месеци по-късно

Дева Мария: 20-г. девственица забременя, шокира всички месеци по-късно

Никол правила секс за първи път през четвъртия месец, в който вече носила плод в утробата си

20-годишно девствено момиче в днешно време, за жалост, е истинско чудо и се намира трудно. Е, Никол Мур е именно такова момиче. 

17-г. се събуди със зверски болки в гърба, а в болницата онемя, разбирайки че...

Тя не е могла да прави секс. При всеки опит за физически контакт, тя получава спазъм на мускулите във влагалището и нищо не може да влезе вътре. 

"Не използвах тампони, не можеха дори да ми вземат цитонамазка за преглед. Никой не знаеше какво е това състояние. Всички лекари просто свиваха рамене и ме изпращаха у дома", разказва Никол. 

За секс въобще не можело да става и дума. Всеки опит за подобна активност завършвал с адска болка. 

"Разбрах, че нещо не е наред с мен, но нямах никаква представа какво. Когато с приятеля ми започнахме да се срещаме, отидох отново на доктор, за да разбера какво ми пречи. Тогава ми казаха, че просто съм прекалено стресирана и това ми пречи да се отпусна", спомня си Никол. 

Жена отиде на лекар заради ужасяващи менструални болки и припадна, разбирайки че...

За щастие приятелят й бил готов да я приеме, без значение от бремето, което ще носи. Двамата си доставяли удоволствие без секс. Никой обаче не е подозирал, че Никол може да забременее, дори без да спи с него. 

"Имах ужасни киселини, гърдите ме боляха. Моя приятелка ми каза, че при нея точно така протекла бременността. И двете се засмяхме на това, защото тя знаеше за моя проблем и разбираше напълно, че няма как да забременея. Все пак реших да си взема тест и той показа две черти", признава тя.

Приятелят ми предположи, че е възможно да се забременее и без проникване, ако по време на галенето все пак спермата някак попадне във влагалището ми.
Лекарите потвърдиха, че най-вероятно именно това се е случило. 

Джина мислеше, че има болки в гърба, но истината я остави без думи СНИМКИ

Разбира се, момичето беше шокирано. В края на краищата все още беше девствена/ Никол се притесняваше и си мислеше, че приятелят й ще реши, че му е изневерила. Въпреки това той не се усъмнил в нея. 


Когато Никол е в четвъртия месец има късмета да попадне на начинаещ специалист, който наскоро е слушал лекция за вигинизмът и предположил, че именно това е проблемът на бъдещата майка.

"Потърсих в Гугъл симптомите и получих отговори за състоянието си. Това беше като чудо. Сега разбрах, че всичко с мен е наред и това е просто болест", казва Никол. 

Майка на две деца се събуди с ужасяващи болки, а малко по-късно разбра, че...

Вагинизмът може да бъде причинен от различни причини - лош сексуален опит или подсъзнателен страх от секса. Може да възникне дори без никаква видима причина. Най-важното нещо в случая обаче е, че това състояние е лечимо. Така че с Никол се случи още едно чудо. Тя загуби девствеността си през петия месец на бременността си. 

След общо 9 месеца Никол роди дъщеричка - малката Тили. 

"Сега ме наричат Дева Мария", смее се момичето, но признава: "Все още не съм се отървала напълно от проблема си, но накрая имам нормален личен живот и едно малко чудо в него - Тили". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!