logo

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

35-годишна британка, която през 2007 година чула страшната диагноза синдром на поликистозните яйчници, стана майка на две деца.   

В продължение на осем години Хана и съпругът й Майк се опитвали да се сдобият с дете. Всеки път, когато цикълът й закъснеел, тя хуквала към аптеката за тест за бременност, но той все се оказвал отрицателен.

Жената се подложила на множество скъпи процедури, сред които и изкуствено осеменяване, но до така желаната бременност не се стигало. След продължителната борба, която включвала и един опустошителен аборт, съпрузите приели, че никога няма да се сдобият със собствена рожба.

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... (СНИМКИ)

"Когато ми поставиха диагнозата, бях съкрушена. Въобще не съм се съмнявала в думите на лекаря, че никога няма да мога да имам деца", спомня си 35-годишната жена. 

"Нещата с ин витро оплождането се оказаха много тежки. Вторият ни опит беше успешен, но направих спонтанен аборт. Мъжът ми преживя много тежко загубата", добавя Хана. 

Чудо! Жена роди от трансплантираната матка на майка си

„Много хора приемат за даденост, че могат да имат деца, когато пожелаят. И аз бях така. Никога не съм си представял, че мога да не успея", споделя още тя.

Въпреки разочарованието, че никога няма да стане майка, британката решила да продължи живота си. Тя се записала на фитнес и започнала редовно да тренира. 

Чудо! Американка роди момиче от ембрион, замразен преди 25 г.

И преди близо четири години се случило чудо. През май 2015 г. Хана разбрала, че е бременна, а в първия месец от новата година родила дъщеря си Нанси.

„Една приятелка трябваше да ме убеди да си направя тест за бременност, защото мислех, че няма смисъл. Когато видях, че е положителен, не можех да повярвам. Събудих съпруга си, за да му го покажа.

Той не можеше да повярва. След това звъннах и на лекаря си, който също беше много изненадан от това, което му съобщих", разказва Хана. 

Жена премина през ада - научи, че е бременна, но минути по-късно съдбата й нанесе тежък удар! (СНИМКИ)

Появата на Нанси направила британката най-щастливата жена на света. Тя дори не се надявала, че съвсем скоро ще забременее още веднъж.

"Винаги съм мечтала да имам две деца. Втората бременност, която дойде две години след първата, беше истинско чудо", обяснява щастливата жена. 

5 дни след секциото Мел влезе под душа и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си (СНИМКИ 18+)

Хана и Майк се чувстват благословени, защото са успели да сбъднат мечтата си и да имат истинско семейство.

Двамата отглеждат красивите си момиченца и към момента не планират ново попълнение в семейството си. Но... Никой не знае какви изненади му е подготвила съдбата!  

Хана смята, че е успяла да забременее благодарение на редовните си занимания със спорт. А историята й дотолкова впечатлила персонала във фитнеса, в който се записала, че решили да я удостоят с наградата "Вдъхновяващ член на годината". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

Коментирай

минаващ

минаващ 23.03.2019 9:39

Вдъхновяващият член е ясен.