5 дни след секциото Мел влезе под душа и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си (СНИМКИ 18+)

5 дни след секциото Мел влезе под душа и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си (СНИМКИ 18+)

Млада жена потресе мрежата със зловещия си разказ, в който подробно описва какво е преживяла броени дни след раждането на първородната си рожба. Страховитите подробности Мел Бремнер от Абърдийншър разкрива в сайта за родители channelmum.com.

Пет дни след раждането, което станало с цезарово сечение, младата жена вече си била вкъщи и решила да си вземе душ. Навеждайки се за шампоана, шевовете на корема й се пръснали и през дупката започнали да излизат вътрешностите й. Докато ги придържала с едната си ръка, тя започнала да крещи за помощ. Мъжът й се отзовал моментално и й помогнал да стигне до дивана, дал й кърпа и звъннал на спешна помощ.

В сайта жената е споделила и снимка, направена докато чака лекарите.

„Когато гледам тази снимка, си спомням как стоях там, държейки стомаха си и всичките си вътрешности. Те бълбукаха и се движеха. Беше просто ужасно”, споделя Мел.

16 смели майки показаха брутално честни СНИМКИ (18+) за това как изглеждат телата им след раждането

Бремнер е закарана в болница, където й е направена операция. Два дни по-късно тя е изписана от здравното заведение. Специалистите смятат, че шевът може да се пръснал заради твърде къса нишка или недостатъчно здрав възел.

 

Майка показа белега си седмица след секцио - такава шокираща гледка не сте виждали (СНИМКА 18+)

38-годишната Мел отбелязва, че е решила да сподели своята история, за да разбие митовете за това, че цезаровото сечение е лека операция. „Това е сериозна хирургична намеса, но лекарите не ни казват за това”, добавя тя.

Габи отиде да роди малката Беа, но в този момент се случи нещо, заради което и двете едва не умряха (СНИМКИ)

Инцидентът е станал в далечната 2011 година.

Кери направи брутални признания, свързани с това как тялото на жената се променя след раждането! (СНИМКИ 18+)

След преживяния кошмар Мел ражда още две деца - момиченца, отново с помощта на цезарово сечение. /jenata.blitz.bg

Коментирай

Недоумяващ

Недоумяващ 19.01.2019 0:41

Толкова противоречиви неща са написани,че чак не ми се.коментира ?

Недоумяващ

Недоумяващ 19.01.2019 0:42

Толкова противоречиви неща са написани,че чак не ми се.коментира ?

Тцтц

Тцтц 19.01.2019 4:57

Шевът може да се пукне и от прекомерен секс твърде скоро след раждането. Всъщност цезаровото сечение не е раждане а кормене. Истинското раждане е съвсем друга работа - за силни жени, не за пръдли.

до ТцТц

до ТцТц 19.01.2019 12:25

Какъв секс, след операция дори с лапароскопия на яичник, жената не се пипа поне един месец. А когато има огромен шев и матката е рязана е абсурдно да се мисли за секс преди да са минали няколко месеца поне. Ако са правили секс след дни - тези са луди,

до ТцТц

до ТцТц 19.01.2019 12:26

Аз се чудя дори как се къпала и ставала след 5 дни. Гинеколозите само ги баламосват, че е супер секциото - ставаш и си ходиш след 2-3 дни. Направо са за затвора.

Поддръжник

Поддръжник 19.01.2019 18:46

Какви 5 дена, че не се става и къпе? На другия ден си ставаш и се къпеш. Жената просто е попаднала на некадърен доктор. След това още 2 пъти родила със секцио!