Малкият принц Джордж издаде огромна семейна тайна (СНИМКИ)

Малкият принц Джордж издаде огромна семейна тайна (СНИМКИ)

Когато стане въпрос за британското кралско семейство винаги има някоя и друга семейна тайна, която да бъде разкрита. Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме каква нелепа грешка направи Кейт Мидълтън с децата си. Не бе отдавна моментът, в който тя призна как нарича малката принцеса Шарлот.

Миналата седмица Кейт шокира всички с това, което каза за трите й деца и как й се отразява майчинството.

Сега обаче в епицентъра на скандалните събития се оказа не кой да е, а малкият принц Джордж.

От jenata.blitz.bg трябва преди това да ви припомним, че неотдавна лично принц Чарлз разкри шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот.

Но да се върнем на малкия Джордж. Преди дни той и 3-годишната му сестричка Шарлот бяха на разходка с баба им Карол Мидълтън. Тримата се разхождаха край дома на родителите на Кейт Мидълтън, който се намира в графство Беркшир.

Именно там те били засечени от непозната жена, която разхождала кучето си. Именно пред нея малкият принц Джордж изрекъл нещо шокиращо, от което целия свят онемя.

Малкият принц бил силно впечатлен от кучето на жената и помолил да го погали. „Искаше да си поиграе с него. Аз му казах, че може. После го попитах как се казва. Разбира се аз го разпознах, но нали това е нормален разговор с едно малко детенце”, спомни си жената, която уточни, че охраната на кралските особи я е помолила да не снима децата, които си играят.

„За моя изненада той каза, че се казва Арчи и се усмихна. Не знам защо той се нарече Арчи, но децата често си измислят различни имена и ми се струва, че това е сладко”, сподели жената.

По всичко личи, че името Арчи е резултат от забързаната фантазия на принц Джордж. Все пак е важно да уточним, че родителите му Кейт Мидълтън и принц Уилям, не наричат така големия им син, а с истинското му име.

Все пак от jenata.blitz.bg държим да отбележим, че не е тайна, че членовете на кралското семейство често си дават взаимно забавни и сладки прякори. Принц Уилям например още от малък е наричан Уомбат, Кейт Мидълтън - Пискли, Принц Хари - Рижик, а кралица Елизабет II - Зеле.

От jenata.blitz.bg преди време ви разкрихме по какъв шокиращ начин принц Чарлз нарича снаха си Меган Маркъл.

Известно е също, че Кейт Мидълтън и принц Уилям често се обръщат към най-големия си син с фразата PG Tips (PG е друг псевдоним, измислен от приятелите на херцога и херцогинята на Кеймбридж), който е в съгласие с английска марка чай, а принц Чарлз обича да нарича внука си просто „Джордж“. / jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

филанкиши

филанкиши 10.02.2019 21:10

ПОМИСЛИХ СИ ЧЕ ЩЕ ИМА НЕЩО РЕПТИЛСКО!

Анинимен

Анинимен 10.02.2019 22:17

Ти да видиш

qwerty

qwerty 10.02.2019 22:31

Аь ус цсфьп у шщзсше ниьшкхс! Усе яше сяшсхянс сасдшс!

Ross

Ross 12.02.2019 1:41

Ех, отдъхнах спокойно ! Така се бях притеснил за семейните тайни на британското кралско семейство , че .... Аз пък ще ви разкрия едно мое съмнение... "джърналистите" от jenata.blitz.bg са фенове на Планета ТВ гр.Димитровград и не пропускат изявите на чалга- дивите .

branimira

branimira 12.02.2019 8:35

Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 чаши на деn копирай линка в браузера си http://bit.ly/2HLQ2wA