logo

Мъжете с тези имена винаги имат купища пари

Мъжете с тези имена винаги имат купища пари

Названието на един човек оказва огромно влияние върху живота и съдбата му

Много жени мечтаят да намерят мъж, който да превърне живота им в приказва. Те са на мнението, че зад всеки успешен мъж трябва да стои по една нормална, красива и мотивираща го жена. 

Замисляли ли сте се колко много обаче прави името на човека за него и съдбата му? Не веднъж от jenata.blitz.bg сме ви говорили за това. Името е отражение на живота.

От jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богатиОказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасниа пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Сега ще ви разкрием мъжете с кои имена се радват на хубави и стабилни професии и на никак не лоши доходи. Много от тях могат да превърнат в приказка живота на всяка от вас. 

Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

Александър

Хората с това име са родени за лидери. Те никога не пропускат възможност и знаят стойността си. Тези хора са чудесни оратори, трудолюбиви, усърдни и целенасочени са. Те са много уважавани в обществото и много държат на имиджа си.

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

Владимир

Мъжете с това име могат да слушат съветите ви, но все пак ще направят всичко по своя начин и в повечето пъти, той ще се окаже правилен. Дори и да изпаднат в неудобна ситуация, те бързо се измъкват от нея. Общителни и дипломатични са. Разчитат на собствените си сили. Много са хитри и интелигентни. 

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

Николай

Тези мъже са много спокойни и уравновесени. Могат да понесат много и да не се откажат от крайната цел. Чудесни лидери и ръководни фигури в професионален план. Радват се на интерес от страна на жените, но са готови да посветят живота си само на една. Семейството за тях е изключително важно.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Баба65

Баба65 14.06.2020 13:38

Ха ха

Jelu

Jelu 14.06.2020 18:12

абабаба АЛЕКДАНДЪР ВОЛОДЕВ ЦОЛОВ ОТ СИЛИСТРА. ЖИВОТИНСКАТА МАФИЯ КРАДЕ ПАРИ ОТ ДАРЕНИЯ ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ. ОСАКАТЯВА ЖИВОТИНКИТЕ ЗА ДА ПРОСИ ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО ИМ. ПИШЕ С ФАЛШИВ ПРОФИЛ В ФЕЙСБУК ТОНИ, СЪЩО СЕ ПИШЕ ДЕСКО, РОДРИГО, КОМУНИСТА.

jelu

jelu 14.06.2020 18:13

АЛЕКДАНДЪР ВОЛОДЕВ ЦОЛОВ НА ПИВАН И Е БАН ОТ ГРУПА БАГЕРИСТИ (ЕКИП ДЕВЕТ) НА ПЛАЖА НА ШАБЛА. ОТОГАВА КУЦА С ЕДИНИЯ КРАК.

Весо

Весо 15.06.2020 18:10

Хаааа вие сте луди, ама яко луди.

Петър Христов

Петър Христов 15.06.2020 18:47

Пропуснали сте Бойко. Това име е магнит за парите.

АЛЕКСАНДЪР ВЛАДИМИРОВ НИКОЛАЕВ

АЛЕКСАНДЪР ВЛАДИМИРОВ НИКОЛАЕВ 16.06.2020 8:53

САМО ГЛУПОТЕВИНИ ПИШЕТЕ. ТЕЗИ ИЗБРОЕНИ ИМЕНА СА МОЕТО ИМЕ, ПРЕЗИМЕ И ФАМИЛИЯ. И ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ СЪМ БЕДЕН КАТО ЦЪРКОВНА ОКЛОЩАВЯЛА МИШКА.

Верно

Верно 16.06.2020 12:42

Най-вече имената Бойко ,Владислав ,Делян и Ахмед.

Пепи

Пепи 11.04.2022 14:58

Ха ха ха ха ха..... Глупост на квадрат. Смешници.

Никой ,дето няма право да се възмущава

Никой ,дето няма право да се възмущава 11.04.2022 17:51

А къде го бай Пешо?

Aleksandar

Aleksandar 11.04.2022 19:26

Lele, kolko e zle bg.jurnalistikata!!!KAK GI PISCETE TEZI GLUPOSTI, IZVADENI, OT KENEFA.