logo

Най-добрите родители според зодията

Най-добрите родители според зодията

Звездите могат да повлияят много на живота ни, дори и на това как ще отгледаме децата си

С течение на времето всяка двойка решава да си има бебе, но дали ще се справи с отглеждането на това дете добре? 

Майка показа ужасяваща СНИМКА, направена секунди преди бебето й да умре

Факторите, които определят това са наистина много, но влияят ли и звездите по някакъв начин. На първо място Луната влия на броя деца, които ще имате.

Комбинациите й с някои планети могат да определят колко точно деца ще има една двойка. 

Млад татко показа колко е лесно да се справиш с детската истерия ВИДЕО

Именно разположението на звездите и планетите ни издава и дали ще бъдем добри родители. В следващите редове ще ви разкрием кои са зодиите, които сякаш са родени за това. Те се справят чудесно в отглеждането на деца. 

Рак

Според астрологията най-добрите родители са именно Раците. Те са много чувствителни и успяват да направят децата си привързани към тях. Добре е Раците да имат няколко деца, това би ги направило наистина щастливи. 

Представителите на тази зодия са готови на абсолютно всичко за децата си.

5 неща, които умните родители не правят, когато децата им изпаднат в истерия

Дева

Подобно на Раците и Девите смятат, че е техен дълг децата им да растат в щастливо и здраво семейство. Девите се стремят да имат наследници. Те дават на децата си само най-доброто и претендират да отглеждат потомството си "компетентно".

Девите са пример на децата си как да успеят в живота. Обикновено децата им се грижат за тях на старини и дълбоко ги уважават. 

Дядо, завел 3-годишния си внук на пазар, се справи с истерията му с една фраза

Скорпион

Скорпионите обожават да гледат деца. Това им се отдава и всичко вършат с лекота. е имат силен характер и не се изнервят от дреболии. 

Въпреки че Скорпионите са трудни характери, то децата просто ги обожават и ги смятат за невероятни. Връзката, която се създава между родител Скорпион и децата му, е наистина силна и завинаги. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Аман

Аман 25.03.2021 10:00

Ракът е вредно всеопрощаващият родител. Девата не вижда гората, но вижда всяко листче - така вреди и на децата си. Скорпионът по принцип не прощава - такъв е и спрямо децата си, макар и да не личи.

лиса алиса

лиса алиса 25.03.2021 19:29

Много объркващо, за малки деца ли става въпрос или непораснали, порасналите деца не се влияят много от родители . си

Дева

Дева 26.03.2021 9:50

Девата освен гората ( предимството на девата не е в това , че вижда само детайлите , а освен всичко , което виждат обикновените хора , вижда и детайлите!) Е видяла и задаващите се черни облаци и вълка който дебне в храсталака- затова винаги ще е поне 1 крачка напред! Дерзайте смотаняци.