logo

Шансовете й да забременее се равняваха на 1%, но тя свали 50 кг. и смая всички СНИМКИ

Шансовете й да забременее се равняваха на 1%, но тя свали 50 кг. и смая всички СНИМКИ

Ела признава, че от малка мечтаела да стане майка и новината, че това може никога да не се сбъдне, я разстроила и в същото време я подтикнала към промяна

Британка имаше минимален шанс да роди, но всичко се промени, когато реши да свали 50 килограма, съобщава Daily Mirror.

През последните шест години 26-годишната Ела Марш и 25-годишният й мъж Дилън не спирали с опитите да се сдобият с дете, но Ела все не успявала да забременее. А когато потърсила лекарска помощ, специалистите определили шансовете й да зачене по естествен път на по-малко от 1%. 

Медиците посъветвали младата жена да отслабне. Но и това, по думите им, не гарантирало на 100%, че ще се сдобие с дете.   

Безплодна жена се прибра след купон с много водка, влезе в банята и започна да крещи от ужас

Ела признава, че от малка мечтаела да стане майка и новината, че тази мечта може никога да не се сбъдне, я разстроила и в същото време я подтикнала към промяна.

"Винаги съм искала да бъда майка, още от малка. Беше толкова трудно да опитвам в продължение на толкова години. Всеки отрицателен тест беше още по-разстройващ от предишния. За да се ободря, се утешавах с храна" споделя тя. 

Ела обяснява, че започнала да качва килограми още в ранна възраст.

"Обръщах се към храната за утеха. Когато за първи път започнахме да опитваме, с течение на дните ставах все по-депресирана и се притеснявах, че никога няма да забременея. Това ме накара да ям повече.

Безплодна британка отиде на лекар и остана в шок от чутото, а 4 часа по-късно... СНИМКИ

Опитвах диети от години, но нищо не се получаваше. Опитах да се ограничавам и да пия само шейк,  но пак не отслабвах. Единственият вариант беше операцията", споделя тя. 

С помощта на свои близки британката успяла да събере 10 хиляди паунда и се записала за операция за намаляване на стомаха. А година след интервенцията Марш загубила половината от теглото си. 

След като отслабнала, британката отишла на консултация за ин витро оплождане. В същото време тя и съпругът й не се отказали от опитите да се сдобият с дете по естествен път. И две седмици след посещението в клиниката Ела и Дилън разбрали, че чакат бебе. 

Медицинско чудо: Тара се роди без репродуктивни органи, но намери начин да забременее

"Направих около 50 теста, защото просто не можех да повярвам. Никога не съм предполагала, че това ще се случи естествено, като се има предвид, че нямаше почти никакъв шанс.

Сега съм бременна с детето на мечтите си", признава младата жена, която всеки момент трябва да роди момиченцето си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай