logo

Безплодна британка отиде на лекар и остана в шок от чутото, а 4 часа по-късно... СНИМКИ

Безплодна британка отиде на лекар и остана в шок от чутото, а 4 часа по-късно... СНИМКИ

Мислех, че лекарят с шегува с мен. Когато той най-накрая ме убеди, се разплаках, признава Даниел

Жителка на английския град Стоук он Трент роди здраво момиченце четири часа след като научи, че е бременна, пише Daily Mail.

28-годишната служителка в бар Даниел Адамс отишла на лекар с оплаквания от болки в корема.Тя предполагала, че причина за неразположението й са запек, апендицит или пък камъни в бъбреците.

Ултразвукът обаче казвал друго -  причина за неудобството й бил фактът, че е бременна в деветия месец. 

Холи припадна в тоалетната от ужасяваща болка, а когато я закараха в болницата... СНИМКИ

Научавайки, че ще става майка, британката изпаднала в шок и започнала да плаче. Младата жена смятала, че е безплодна, защото такава диагноза й бил поставил гинекологът. 

"Мислех, че лекарят с шегува с мен. Когато той най-накрая ме убеди, се разплаках, защото бях толкова шокирана", признава Даниел.

За девет месеца тя имала само сухота в гърлото. Хапвали й се повече кроасани, така и не се сблъскала с обичайните за това положение отоци, а излишните килограми си обяснявала със заседналия начин на живот заради локдауна. Да не говорим, че дори и веднъж не била усетила бебето да рита. 

Джина мислеше, че има болки в гърба, но истината я остави без думи СНИМКИ

Четири часа след като разбрала, че ще става майка, на бял свят със секцио се появила първородната й дъщеря Мейси-Роузз Мур. 

След раждането Адамс трябвало да съобщи шокиращата новина и на 36-годишния си приятел Стюърт Мур. Заради пандемията от коронавирус мъжът научил по телефона, че е станал баща на момиченце. 

Стюърт признава, че всичко е било много "сюрреалистично" и макар че първоначално изпитал шок, се почувствал "невероятно горд", когато взел за първи път дъщеря си на ръце. 

"Бях невероятно горд, когато я държах в ръцете си. Не можех да повярвам какво се е случило.

Случаите на тези бременни са толкова уникални, че граничат с фантастиката СНИМКИ

Не очаквахме, че можем да имаме деца. Животът ни се промени напълно", споделя той. 

"Спомням си как се обърнах и казах: "Имам момиченце". Това беше най-доброто чувство на света, тя ни направи семейство. Тя събра животите ни заедно", добавя щастливата британка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

мммм

мммм 28.12.2020 21:41

Така де 2021г ще изчезнем като народ и хора.ПРАЩАЙТЕ ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ на адрес 4000 Пловдив до поискване.Нема да ви трябват,остават още 3 дена.