logo

5 връхни дрехи, които издават провинциалистката СНИМКИ 

5 връхни дрехи, които издават провинциалистката СНИМКИ 

Забравете за тях, а заложете на изпитани модели, които са в крак с модните тенденции

Всяка жена иска да е красива и забележителна. Най-често за постигането на този ефект дамите използват дрехите. В стремежа си да изглеждат добре дамите обаче допускат и сериозни грешки.

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои са петте рокли, които са с печат „Провинциалистка“, а редом с това разкрихме девет модни грешки, които превръщат жените в зле изглеждащи селянки. Оказа се, че има и четири палта, за които жените с ниско самочувствие да забравят.

Сега времето навън е доста чалнато – сутрин трябва да излезем с някаква връхна дреха, а следобед може да се пържим от жега и да се чудим как да се разголим, за да не умрем от жега.

Именно заради това от jenata.blitz.bg ще поговорим за връхните дрехи, за които дамите трябва да забравят, освен ако не искат да се превърнат в зле изглеждащи провинциалистки. 

Кои са петте безвкусни връхни дрехи, за които жените трябва да забравят и на какво е добре да заложат ще научите на jenata.blitz.bg, където ще видите и куп снимки

Ето кои са петте безвкусни връхни дрехи, за които жените трябва:

1. Късо ватирано яке
Време е да детронирате късото ватирано яке, което изглежда така сякаш ви е малко. Тази връхна дреха може да съсипе фигурата и на най-добре изглеждащата дама. Късото ватирано яке прави така, че долната част на тялото на жената да изглежда огромна, а бюста й прекалено малък.

Алтернатива: Заложете на ватирано яке, която е по-дълго и ви е по мярка. Ако изберете червения цвят печелите, защото той винаги привлича погледите, а жените в червено инстинктивно се възприемат от мъжете като изключително страстни. 

Забравете за тези 7 модни детайли - старомодни са! СНИМКИ

2. Късо палто с висока яка
Спешно се отървете от това захаросано и изтъркано палто. Връхната дреха с висока яка скъсяка визуално врата на дамите и горната част на тялото им, а освен това коварно „изяжда“ дължината на краката.

Алтернатива: Заловете на по-дълго палто с нормална яка. То идеално се съчетава както с по-делото облекло, така и пасва добре на спортно-елегантни визии. Ако изберете палто в бежов цвят печелите допълнително, туй като то продава по-мека и фина визия, а е добре и да заложите на материя, която е поне 80% вълна (стилните френски жени се ръководят от това правило при пазаруване).

5 чифта обувки, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ 

3. Кожено яке с пухена яка
Да, кожените дрехи разбиват всички възможни рекорди за популярност. Но това не реабилитира остарели модели на връхни дрехи, които миришат на молци. Но не забравяйте, че коженото палто с пухена яка отдавна е демоде. Освен това голямата животинска яка визуално „надува“ раменете на жената и тя изглежда като боркиня. 

Алтернатива: Няма лошо да заложите на кожено яке, но е добре и яката му да е от кожа и да е малка. Уместно е да заложите на следните светове – черно, тъмно синьо, кафяво, бяло, както и на пастелнтаа палитра – от нежно синьо до светло розово.

Кои дрехи в гардероба издават селянията

4. Торбесто наметало
Ако една жена иска да се превърне от красавица в чувал с картофи, то нека заложи на торбестите наметала. Омотана от крака до уши в този голям парцал всяка дама ще изглежда обемиста и… зле! 

Алтернатива: Заложете на актуален тренч. Ако нямате такава дреха в гардероба си, то сега е идеалният момент да се сдобиете с нея. Изберете тренч в бежов цвят и ще имате дреха, която никога няма да излезе от мода, а и ще направи така, че визията ви да изглежда красива и безупречна. 

4 прически, които превръщат всяка жена в селянка СНИМКИ

5. Дълга дънкова жилетка
Забравете за дългите дънкови жилетки – те стоят като парцал не само на закачалката, но и върху жената. Това е абсолютно ненужен моден аспект от облеклото, а да не говорим колко съсипва визията на дамата, която го носи, а духне ли вятър… опитайте се да укротите веещата се дълги жилетка.

Алтернатива: Заложете на добре познатото дънково яке. Модните критици дори казват, че може и да е в малко по-голям размер от този, които по принцип носите – това сега е актуално. Класическото дънково яке в светло син цвят е дреха, която крехкостта на силуета, а и винаги ще е на мода – комбинира се идеално както с рокля с дълбоко деколте и токова, така и с дънки, тениска и кецове. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

ха ха ха

ха ха ха 17.05.2020 12:11

Не разбрах какво лошо има боркините да изглеждат като боркини? Това са си те самите.

Софиянеца

Софиянеца 18.05.2020 23:20

София е гетото на прованса

модист

модист 19.05.2020 9:32

Глупости пишат. Това просто е отминала мода. Няма нищо с това кой от къде е. Уууфффф!

Диана

Диана 25.06.2020 14:36

Между златотърсачка и жена, живееща в провинцията разликата е от небето до земята. Няма нужда автора да пише некадърните си злобни статийки и да обижда жените, живеещи извън столицата.