logo

Забравете за тези 5 неща – съсипват визията СНИМКИ

Забравете за тези 5 неща – съсипват визията СНИМКИ

Не се заблуждавайте, защото те загрозяват всеки, който ги облече

Всички искате да изглеждат добре. В повечето случаи най-доброто „оръжие“ за целта са дрехите. Все пак народът го е казал – „По дрехите посрещат, но по ума изпращат“. Е, за ума трябват книги, а за дрехите... е, точно идва на помощ следната информация.

Добре е да знаете, че има куп дрехи, които могат да съсипят всяка визия. Така наприемр преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои са летните дрехите, които могат да лепнат печат „Провинциалистка“ на всяка дама, която реши да ги облече.

Но оказа се, че има още пет модни артикула, които съсипват всяка визия.

Ето кои са петте модни аксесоара, които загрозяват всички:

Пола балон


Много модни къщи продължават да лансират тези поли, но е време да признаем истината – те отдавна са старомодни. Полата балон тотално съсипва визията на всяка жена и прави така, че оптично бедрата и дупето й да изглеждат огромни. Заради това е най-добре да изхвърлите тази дреха от гардероба си.

Блуза с огромни ръкави6 глупави грешки, които загрозяват и състаряват всяка жена СНИМКИ

Тук нещата са подобни като при полата балон. Големите ръкави създават илюзията за крила и „баници“ вместо изящни дамски ръце. Ако искате да изглеждате огромна в раменете и ръцете, то добре – носете такива блузи, но искате ли елегантна визия забравете за тази дреха.

Плетени дрешки

9 модни грешки, които превръщат жените в зле изглеждащи провинциалистки СНИМКИ

Плетените дрехи като цяло завладяват гардероба на повечето жени през лятото, но не се заблуждавайте – те изобщо не изглеждат толкова готини, колкото си мислите. В повечето случаи създават илюзията за раздърпани парцали, които висят от тялото. Ако искате да изглеждате така сякаш се облекли кухненска покривка, изплетена от баба ви, то добре – това е вашият избор. Но решите ли да изглеждате стилно, то по-добре изхвърлете тези плетива от гардероба си.

Сандали с каишки


5 чифта обувки, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ 

Нежните сандали с малко каишки са много добра опция за летните ни, но не за заблуждавайте – „гладиаторските“ сандали с много ремъци изобщо не са актуални. С просто око се вижда, че тези чепици ужасно много (визуално) скъсяват дължината на женския крак, а нали не искате да изглеждате като късокрака патица. Да не говорим, че сандалите с много каишки са и неудобни – само след пет минути ходене с тях си гарантирате, че ще ви излязат мазоли на всевъзможни места по краката и ходилата.

Масивни шапки

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

Големите летни шапки бяха актуални през 2000 година, сега изобщо не са. Те толкова много „скриват“ жената под себе си, че с тях всяка дама рискува да се превърне в гном, скрит под огромна и разпъната шатра. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!