logo

64-годишна майка, която бъркат с дъщеря й, разкри тайната на вечната младост

64-годишна майка, която бъркат с дъщеря й, разкри тайната на вечната младост

Анджела постоянно е упреквана, че злоупотребява с пластичната хирургия

Моделът Анджела Пол от Брадфорд, Великобритания, непрекъснато е упреквана за злоупотреба с пластична хирургия, която й е абсолютно непонятна до момента. Жената упорито отбива атаките, тъй като през целия си живот е работила за визията си по възможно най-здравословния начин. 

Анджела била най-обикновено момиче и успешен модел, докато на двадесет години не била диагностицирана с лупус еритематозус. За щастие, случаят й можел да се оправи без сериозни лекарства, но е било задължително да промени начина си на живот изцяло.

Красива мюсюлманка шашна журито на "Мис Великобритания" с банския си (СНИМКИ)

Тя спряла да яде месо и неестествена храна, намалила количеството на алкохола до минимум и започнала активно да се занимава със спорт. 

Анджела винаги е била активна, но след диагностицирането с болестта това не е било просто желание, а и начин да запази здравето си. Момичето винаги е било подозирано към различни видове сериозни процедури, въпреки че никога не коригирала нищо по себе си.

Шаш! Бионсе лъсна без бельо пред Меган Маркъл, показа целулит в гола рокля

По-късно Анджела родила момиченце и приключила кариерата си на модел, за да отгледа дъщеря си по възможно най-добрия начин.

Малката Ариел последвала стъпките на майка си и станала модел. Малко хора вярват, гледайки снимките на 34-годишната Ариел, че това до нея е майка й.

Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала

Момичето под всеки пост обяснява, че тя е единственото дете в семейството, но рядко й вярва. Точно затова Анджела твърди, че един прост здравословен начин на живот е достатъчен, за да останете млади. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай