logo

Голяма опасност ви грози, ако леглото ви е разположено по този начин СНИМКА

Голяма опасност ви грози, ако леглото ви е разположено по този начин СНИМКА

Някои позиции, според древното китайско учение Фън шуй, могат да бъдат вредни за човешкото здраве, така че не е лошо да се възползвате от съветите му, за да изберете правилното местоположение

Наскоро си купихме собствено жилище и поканихме баба на гости. Първата стая, в която тя влезе, беше спалнята. Когато видя къде сме сложили леглото, започна да се тюкха, а после каза, че трябва да го преместим веднага. 

Баба ни обясни, че положението на леглото може да повлияе на здравословното ни състояние, а после бързичко ни показа къде е най-правилно да го сложим, за да не ни грози никаква опасност. 

5 прости начина да защитите дома си от бедствия и негативна енергия

Някои позиции на леглото, според древното китайско учение Фън шуй, могат да бъдат вредни за човешкото здраве, така че не е лошо да се възползвате от съветите му, за да изберете правилното местоположение.  

Препоръчва се да отидете до врата на стаята и да насочите поглед към помещението. Обикновено леглото се поставя по диагонал спрямо вратата и възможно най-близо до стената.

Веднага изхвърлете тези 15 неща от дома си, ако... СНИМКИ

Не бива да го слагате зад гардероб или някакъв шкаф, защото вратата на стаята няма да се вижда и няма да имате възможност да видите дали някой влиза.

Нервността, породена от неяснотата дали в помещението има някой друг, прогонва здравата, добрата и положителна енергия от него. 

Съществува схващане, че ако леглото не е поставено на правилното място, това може да разболее човека, който спи на него. Следователно е забранено поставянето на леглото точно срещу вратата.

Болести и безпаричие ще ви погубят, ако не изхвърлите това от дома си

Между другото, в Китай това положение на леглото се нарича "положението на мъртвеца". Ако го сложите по този начин, не означава, че ще предизвикате смъртта, но ще страдате от нервност и безсъние.

А ако спите няколко години по този начин, ще се сдобиете със сериозни здравословни проблеми. 

3 начина да привлечеш късмета в дома си по фън шуй

Най-лошият вариант за разположение на леглото е в средата на стаята. Несигурността и липсата на каквато и да е подкрепа, дори и в съня, могат да изплашат човек. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай