3 начина да привлечеш късмета в дома си по фън шуй

3 начина да привлечеш късмета в дома си по фън шуй

Според древната китайска наука фън шуй, Земята се ражда от Огъня. Цветът на Земята е жълт, числото е пет, планетата е Сатурн, времето е слънчево, а вкусът - сладък. 

Ако те мъчат проблеми, можеш да усилиш елемента Земя с жълт цвят в облеклото си или интериора вкъщи, с керамични изделия и всевъзможни камъни. Особено внимание заслужава да обърнеш на кварца и кристала. 

Ето как древната китайска наука може да ти помогне да използваш силата на кварца, кристалите и глината, за да привлечеш щастие в дома си. 

И ще стане детето ти по-умно

Кварцът се смята за много мощен генератор на интелектуална енергия и в продължение на векове се е използвал за улесняване процеса на обучение при децата. Може кварцът в североизточния ъгъл на масата, на която детето учи, да не го направи пълен отличник, но със сигурност ще повиши успеваемостта му в училище. 

как привлечь удачу в дом

Пречисти дома си

Кристалът пречупва слънчевите лъчи и всяка негова частичка ражда всички седем цвята на дъгата. Това му свойство го прави изключителен инструмент за прочистване на енергията и изпълване на помещението с живителна сила. Може да го сложите където пожелаете и както ви подсказва интуицията.  

Помогни на късмета си

Можеш да подобриш здравето си с една кристална топка. Ако я сложиш над или до мястото, където прекарваш най-много време, тя значително ще увеличи късмета и жизнения ти потенциал. 

как привлечь удачу в дом

Кристалните топки на поставки, наречени магически кристали, също носят положителна енергия и дават на собственика си неограничени възможности. Според традициите на фън шуй, югозападната страна се смята за страна на майката или домакинята. Сложи  в югозападния ъгъл на апартамента си  керамика или кристал и ще засилиш енергията на благополучие в семейните отношения. В същия този ъгъл е желателно да сложиш и снимки на засмените членове на семейството си./jenata.blitz.bg

 

Коментирай