Болести и безпаричие ще ви погубят, ако не изхвърлите това от дома си

Болести и безпаричие ще ви погубят, ако не изхвърлите това от дома си

Има няколко неща в жилището ви, от което е редно да се отървете максимално бързо

Всички сме усещали негативна енергия понякога в живота си. Тя може да се отрази във всеки аспект от живота ни и да се намира в хора, животни, предмети и дори в дома ви.

Архитекти проектираха дома на мечтите си и целият свят полудя по него (СНИМКИ)

На много хора им се е случвало да не се чувстват достатъчно комфортно в дома си. Да забележат, че енергията се променя, че започват да се чувстват по емоционални, депресирани или агресивни. Важно е да намерите източника, който съсипва ежедневието ви.

Той може да е навсякъде и да доведе до много по-лоши неща от лошото настроение през някаква част от деня. Нищо чудно да ви довлече лоша карма, финансови загуби и лошо здраве.

Уейн изкопа огромна яма в двора и съвсем скоро всички съседи му завиждаха (СНИМКИ)

Ето няколко неща, от които може да се отървете, ако някой от гореизброените симптоми е налице:

Растения

Катерещите се растителни видове са доста специфични. Те могат да привлекат болести, ако са вътре в жилището ви, ако пък са отвън, то те са истински магнит за неприятности.

Въпреки това доста често могат да бъдат открити на фасадата на някоя стара сграда в столицата. Колкото красиви и безобидни да ви изглеждат, те могат да ви привлекат нещастие.

Уморен от суета, Хавиер си направи землянка! Погледнете ли вътре... (СНИМКИ)

От древни времена те са свързани със смъртта. Не ги дръжте в дома си. Отървете се и от всякакви сухи цветя.

Счупени неща

По-възрастните хора имат навика да не изхвърлят нищо счупено или износено. Според тях то винаги може да бъде полезно. Добре е обаче много бързо да се отървете от него, за да не си създадете неприятности.

Тези предмети съдържат много негативна енергия. Разделете се с тези боклуци и ви гарантираме, че нещата в живота ви ще се наредят. Разчистете пространството за нещо ново и се гответе за положителни емоции.

Двойка си купи стара промишлена сграда и я превърна в чудесен дом без стени СНИМКИ

Предмети на предишни обитатели

Често бившите собственици на апартамент оставят в него вещите си. Настоящите обитатели пък обикновено се радват на прифовивките и мислят, че ще са им полезни.

С течение на времето обаче може да започнете да получавате кошмари. Ако не разбирате от къде идват, то отговорът е много прост. Почистете стаята и всички помещения в дома ви от предмети на стари собственици.

Помислете, никой няма да плаши купувачите при сделката с факта, че примерно на красивото канапе до преди дни е лежал тежко болен човек, който е починал.

Алмина ремонтира дома си 40 години, а когато най-накрая отвори вратите му... (СНИМКИ)

Малки неща

Основни източници на отрицателна енергия са старите календари, износените чехли, счупените стъкла или огледала. Моментално се отървете от тях.

Мъртви животни

Много хора си мислят, че е много стилно да имат еленски рога на стената или меча кожа на пода. Уви, трябва да ви кажем, че тези същества, лишени от живот, определено ще ви донесат само неприятности.

Надникнете ли в този стар товарен контейнер, ще ви падне шапката! (СНИМКИ)

Счупен телефон

Именно в тези устройства се съхранява огромна част от живота на съвременния човек. Той е един портал, който може да взаимодейства с енергия. Важно е често да почиствате паметта на телефона си, да го чистите от стари снимки и информация за болести. Ако нещо обаче в устройството ви се счупи и се откажете от ремонта му, по-добре го изхвърлете, не го пазете по шкафовете./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай