logo

Имате буквата V на дланта си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

Имате буквата V на дланта си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

Съдбата на всеки човек е поставена върху дланите му. Всички хора са уникални и специални по свой собствен начин. Всеки човек, когото познавате, може да се окаже много по-специален, отколкото си мислите, ако има една определена буква на дланта си. 

Отделете само минутка, за да разгледате внимателно своята длан! Виждате ли буквата V на нея? Търсете я в края на линията на сърцето! 

Тест само за 1 минута! Скръстете пръстите си - палецът ви ще разкрие огромна тайна

В хиромантията линията на сърцето е една от четирите основни линии, които казват много за един човек. Тя може да предскаже много за отношенията ви с хората. Ако нямате такава линия, то вие сте много студен човек. Подобни хора не проявяват никакво съжаление, не изпитват любов и признават само себе си. 

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

Още една причина, поради която линията на сърцето е толкова важна, е, че тя може да разкаже много за вашето минало. При някои хора тя завършва, образувайки буквата V. Обикновено се смята, че тази буква е показател за незавършени дела или лично развитие. 

Според хиромантията, хората, които имат букватаV на дланта си, са много успешни  и печелят много пари. Смята се също, че са благословени  с голяма съдба!

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

Такива хора успяват да намерят верни приятели, на които могат да разчитат както в хубави, така и в лоши моменти. Те с лекота успяват да си създадат добра репутация в обществото. В ранните си години животът им е бил изпълнен с борба. Едва след това, навършвайки 35 години, животът им се променя кардинално и става много по-хубав и лек. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Диди

Диди 13.11.2018 13:04

И какво ще рече "голяма съдба"?

pbdan

pbdan 13.11.2018 13:12

Голяма съдба ще рече "голям х.." или "големи ци..".

Кънчо бисексуален пич

Кънчо бисексуален пич 17.11.2018 17:17

АЗ ИМАМ НА ДЛАНТА СИ ДВЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ НА НА ЛАТИНСКО ( v ) . близкаджий чикаджии благодарение на теста ви разбрах че съм бисексуален, с две ( v ).

nikolai hristov

nikolai hristov 26.01.2019 18:18

Имам такива знаци на дясната си ръка!

баба Пенка

баба Пенка 19.02.2020 6:33

Вече съм на 50г. и въпреки , че имам тази буква на една от дланите всичко върви но с голяма мъка. Чудя се дали тази буква не трябва да е на друго място под кръста, че барем потръгне.