Тест само за 1 минута! Скръстете пръстите си - палецът ви ще разкрие огромна тайна

Тест само за 1 минута! Скръстете пръстите си - палецът ви ще разкрие огромна тайна

Тялото може да разкрие много за човек, понякога дори повече от самия него с думи. Всеки жест има някакво значение. Ако сте внимателни, гледайки движенията на човек, можете да разгадаете неговите тайни мисли и чувства.

Ръцете в този смисъл са много красноречиви. Ако са спокойни и насочени напред, това показва откритост.

Скритите ръце показват твърд характер и твърда позиция. Ръцете, скрити зад гърба, или в джобовете, сложени между коленете, показват стеснителност и обраност.

Можете да проведете експеримент със собствените си ръце, за да разберете каква личност сте. Просто скръстете пръсти, като на картинката и вижте кой палец ви е удобно да сложите отгоре. 

Отгоре е палеца на дясната ръка

Две трети от хората слагат ръцете си по този начин несъзнателно. Така им е много по-удобно. Това говори много за личността им.

Тези хора мислят логично и разумно. Преди да вземат решение, претеглят много внимателно всички плюсове и минуси. Те са добре приети от обществото. Те са сериозни и отговорни и това се харесва на хората.

Към плюсовете на този тип хора е и това, че са много социални. Те бързо установяват контакт с останалите и само след 5-минутен разговор, вече може да се смеят с някого, сякаш са си първи приятели.

Тези хора обаче са и много уязвителни и чувствителни към мнението на другите. Искат да повлияят на чуждото поведение с думите си, но уви, това рядко се получава

Отгоре е палеца на лявата ръка

Този тип хора имат феноменална интуиция. Предчувствията им винаги им подсказват кога нещо ще се обърка и как да се движат в правилната посока. Поради тази причина, те често консултират познатите си, когато им предстои съдбовно решение.

В обществото се държат хладнокръвно. Открити са само в компания от истински приятели.

Това са авантюристи, които не знаят какво е страх. Хора за хазарт, които не се страхуват да поемат рискове. Те не спират на половината път, чувстват се напълно удовлетворени само, когато целта е постигната.

Обичат да пътуват, да научават нови неща, да се потопят в чужди култури. Обичат да четат книги или да гледат филми./jenata.blitz.bg

Коментирай

Starija hush

Starija hush 24.08.2018 6:10

Au werno e.Az sam ot wtorata grupa.