Какъв човек сте според часа си на раждане?

Какъв човек сте според часа си на раждане?

Някои проучвания доказват, че за навиците ни като възрастни зависят именно от това

Хората, които са активни предимно сутрин или предимно вечер, имат твърде различен начин на живот, информира "Дарик".

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои ще са петте опасни дни през месец март, през които трябва да сте изключително внимателни. Споделихме ви и кои са трите зодии, които ще срещнат любовта през следващия месец.

Някои проучвания доказват, че за навиците ни като възрастни се коренят в часа, в който сме родени. 

3 зодии, които никога не се влюбват истински

В следващите редове ще ви издадем нещо много любопитно, а именно - какво казва часът ви на раждане за характера ви, навиците и дори за качествата ви. 

Така например хората, които са родени сутринта са по-активните. Тези пък, които са родени вечерно време се справят по-добре със задачите си в по-късните часове.

Причината за това според психолозите е, че часът на раждане "стартира" биологичния часовник. Светлината, която вижда новороденото, влияе на човек през целия му живот.

Петте най-влюбчиви зодии са...

По-различно е с хората, които са родени недоносени. Това са хората, които по принцип се будят неестествено рано. Има и нещо още по-любопитно: учени са изследвали съня на недоносени деца. Оказало се, че качеството на техния сън е по-ниско и спят по-кратко от родените на термина си деца.

Доказано е също, че хората, които са активни сутрин, са по-здрави и техният начин на живот е по-здравословен. Активните късно пък по-често страдат от депресии. Но те пък са по-креативни и екстравагантни.

Активните сутрин са по-малко импулсивни, по-продуктивни и имат по-бърз ум. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай