3 зодии, които никога не се влюбват истински

3 зодии, които никога не се влюбват истински

Не всеки се втурва с главата надолу в интимните отношения

Има хора, които бързо се влюбват и се втурват в отношения с главата надолу. Но има още една категория хора. Те трябва да знаят повече за човек, за да разпалят страстта си към него. Те имат много високи изисквания към партньора и не си позволяват да се отпуснат и да дадат свобода на емоциите. 

Астрологът Павел Глоба: Само на 2 зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са петте най-самотни зодии, освен това, за да има баланс споделихме и кои са петте най-влюбчиви зодии.

Сега експертите по астрология идентифицираха представители на онези зодиакални съзвездия, които никога не се влюбват истински.

Ето кои са трите зодии, които никога не се влюбват истински:

Дева 
Представителят на земните стихии е много придирчив към дреболиите и обръща внимание на всеки малък детайл, на които никой друг човек не би придал значение. Също така Девите много обичат да критикуват всички, включително и себе си. Много е трудно да им угодиш. 

Затова не е изненадващо, че поради този подход за Девата е много трудно да се влюби истински. Просто в потенциалния сипартньор представителят на земния елемент вижда веднага всички недостатъци, без да обръща внимание на достойнствата му. 

Бидейки перфекционист по природа Девата иска да види до себе си същия идеален човек във всеки смисъл, забравяйки, че идеали хора не съществуват. Всички сме обикновени смъртни и всички грешат - това е нормално.

Девата се нуждае от много време, за да свикне с партньора си и да види силните му страни. Представителят на този зодиакален знак също трябва да бъде сто процента уверен в човека, който в избрал. Само тогава Девата може да се отпусне и да покаже най-добрите си качества като грижа, любов, искреност и преданост.

Зодиите, които ще намерят любовта през 2020 г.

Телец 
Това е друг представител на земната стихия, който не е свикнал да се втурва с главата надолу в любовните отношения. Телецът е доста бавен по отношение на отношенията. Тази зоди не си пада по краткосрочните връзки, а се фокусира само върху брака и формирането на семейството. Такива хора търсят надеждни и стабилни партньори, в които ще бъдат сигурни. Естествено, отнема време, за да опознаете човек.

Телецът се влюбва постепенно. Те започват да се чувстват добре, когато видят, че отношенията могат да бъдат рационални и че могат да получат някаква полза от тях. 

Какво е най-характерн за любовта при телците – отнема им много време, за да се влюбат, но разделят ли се с партньора си могат да го забравят за отрицателно време. Въпреки това раздялата за тях може да е огромна емоционална рана, която да ги тормози години наред. Те четат тонове книги по психология, за да оставят след себе си тежестта на миналото и да започнат нов живот.

Трите най-верни съпруги според зодията

Козирог
Представителят на това зодиакално съзвездие основно мисли за своята кариера и репутация в обшеството. Личният живот е на второ място за него. за Козирогът има значение само пробивът в професионалната сфера. 

Козирозите просто нямат време да се срещат сс представители на противоположния пол, защото могат да изкарат целия ден в офиса. Те се нуждаят от същия отговорен, трудолюбив, ориентиран към целта партньор, който все пак да е готов за дългосрочна и сериозна връзка.

Козирозите са едни от тези зодии, които не осъждат браковете по сметка. Те не виждат нищо лошо в това, че хората се женят не заради любовта или страстта, а от лична изгода и интереси. 

Най-интересното е, че с течение на годините представителите на земните стихии стават по-сантиментални и уязвими, докато в младостта си те се отличават с невероятно спокойствие и спокойствие. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай