Петте най-влюбчиви зодии са...

Петте най-влюбчиви зодии са...

Астролозите са категорични, че за тях любовта е всичко

„Живеят само влюбените, останалите просто съществуват“. Тази гениална мисъл принадлежи на великия Шексир.

Факт е, че любовта е най-важният акцент от живота на всяко живо същество. Най-голяма мечта на всеки човек е да бъде с любовта на живота си.

Затова преди време от jenata.blitz.bg споделихме пълен любовен хороскоп за 2020 година. А малко след това астрологът Павел Глоба заяви, че само на две зодии ще им провърви в любовта тази година.

За съжаление се оказа обаче, че има пет зодии, които са обречени на самота, а от jenata.blitz.bg ви ракзрихме кои са те.

Сега обаче от jenata.blitz.bg разбрахме, че има пет зодии, които са много влюбчиви.

Астролозите направиха рейтинг на най-любовните зодиакални знаци. Те, според експертите, се влюбват по-често от другите.

Ето кои са петте най-влюбчиви зодии:
Скорпионите
се наредиха първи. Астролозите смятат, че е много трудно да устоиш на чара на представителите на тази зодия. А самият той постоянно се влюбва. Освен това те самите ценят предаността ужасно много.

Втората позиция отиде при Близнаците. Според астролозите нищо няма да спре любовните трепети на Близнаците. Освен това представителите на този знак просто зависят от любовта. За тях тя е всичко.

Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

Третото място в класацията заемат Везните. Представителите на тази зодия умеят красиво да се грижат за обичания от тях човек. Страстите им обаче трябва да бъдат внимателни: цялото това желание за красиви жестове е просто начин да се забавляват. Освен това Везните могат да бъдат едновременно с няколко партньора.

Четвъртото място в класацията е за Водолей. Представителите на въздушния елемент се отличават с лекомислие и склонност към приключения. Те обаче никога няма да посмеят да направят първата стъпка.

Пета позиция е за Лъвовете. Представителите на тази зодия гледат на света през розови очила. Те никога няма да бъдат смаяни с комплименти и серенади, но пък знаят как да обичат истински. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дааа

Дааа 27.09.2020 10:18

Влюбвай се, разлюбвай, но запази достойнството си. Запази човешките ценности.